#2 #3 Ennyi baromságot egy helyre összehordani...
Remélem a húst nyersen adod kutyának, és remélem sertéshúst, hátha Aujeszky-féle betegséget elkap, meg legyen jó ki csirkeallergiája ha azt kap, állandóan azzal tömöd. Jó kis bolti átmosott fertőtlenített hús, az kell neki. Meg csont, hát az nyilván kell, jó kis csöves csont, hadd rágja szilánkosra akadjon el a torkán meg szúrja ki a bélfalát.
Zöldséget is remélem jó sokat adsz neki, a sok rosttól hadd fosson szegény állandóan.
Meg hogy nem kell lehajolni hozzá... egy kistestűt is lehet tanítani, elkapja röptében a falatot ha ügyes. És még a derekadat se kell megerőltetni.
És a futó sportos nők a fétised? Arra vágysz csak nem kapod meg?
Itt a kép, ahol áll. Most 7 hónapos, nem tudom, hogy mekkora lesz, amúgy kan. Okos és nagyon aktív, de nagyon ravasz is, barátságos.
Jelenleg Julius K9 Hypoallergen Puppy & Junior Lamb & Rice tápot kapja, de váltani szeretnék olyanra, ami felnőtt kutyusoknak van. Jutalom falatot csak akkor kap, ha ügyes volt. Jó nagy területen vagyunk, úgyhogy van bőven hely, hogy futkározzon, ettől függetlenül 2 naponta a szomszéd kutyával összeszoktuk engedni (ő is kan kutyus) és olyankor minimum egy fél óra sprint van, gondolom mert örülnek egymásnak vagy nem tudom.
Én nagyon összevagyok zavarodva a fajtáját illetően, az állatorvos szerint amstaff keverék, aki megírta a kiskönyvét az szerint német juhász keverék, a neten meg pitbull & labrador keveréket találtam, ami hasonlít rá, de még azt sem mondanám az igazinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!