Mit tegyek? Be merjem majd vállalni?
köszi! :) Hát nálam ez a korszak már egy jó 4 éve tart, 12-13 évesen láttam egy kutyakiállításon. Odamentem a gazdájához, és kérdezgettem tőle egyet, s mást. Alig hittem el, hogy ez tényleg igazi farkaskutya, és mikor megsimogattam, elkezdte nyaldosni a kezem. Olyan szelíd volt, és mégis kiköpött farkas! Azóta ha lehet járok kiállításra, hátha egyszer-egyszer felfedezek egy Csehszlovákot. Utoljára tavaly találkoztam egyel, akinek azonban külföldi volt a gazdája, így csak nem túl gazdag angol szókincsem használatával tudtam kommunikálni vele. Persze azóta annyi kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy arra, a gyakorikerdesek.hu tárhelye sem lenne elég. :) Szóval most egyenlőre a rövidebb távú jövőn gondolkodom. Érettségi után szeretnék leköltözni a nagy birtokra, ami szerencsére csak egy 45 p kocsival Budapesttől (persze ez függ a dugóktól). A mostani spánielünk 3 éves, de anyukámmal fog maradni, mert nem bírná ki kutya nélkül.
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!