Valakinek megvan Kyra Sundance 101 Fejlesztő gyakorlat c. könyve?
Valakinek megvan Kyra Sundance 101 Fejlesztő gyakorlat c. könyve? [link]
Szeretném megvásárolni, mert ismerem a szerzőt, (nagy rajongója vagyok) és tudom, hogy jó könyveket ír. Megtetszett a könyve, mert ismerem a Canine Conditioning Fitness-t (Kutyakondícionáló Fitness), és lelkesedtem érte, de (néhány) a felhasználói vélemények szerint túl sok nehezen és drágán beszerezhető eszköz van benne.
Nektek mi a véleményetek?
Tehat akkor nem fogod elvinni orvoshoz azt a szerencsetlen kutyat?
Miert nem?
Igen, baj. Laikuskent egy valoszinuleg nem tul jo allapotban levo kutyat te nem fogsz tudni “fejleszteni”. Az is szomoru, hogy eddig jutottatok.
Majd az orvos elmondja mit kell tenni, mi van vele.
Olvastam a másik kérdésedet, próbáld megérteni, hogy a 7 éves törpetacskód nem öreg, a kistestű kutyáknál a 7 év nem kor. Annak alapján, amit leírtál, tacskóbetegség alakul nála.
Nem szabad önhatalmúlag semmit csinálni, csak orvosi javallatra.
Nem kutyás példa, de én jógakönyvből szedett nyújtógyakorlatokkal próbáltam orvosolni, hogy kicsit beállt a csípőm, ennek hatására kijött az ülőidegzsábám, két hétig nem tudtam megmozdulni. Pedig alig múltam 40.
Ne kísérletezz a kutyán, értsd meg, kárt okozhatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!