Szoktatok innen rendelni tápot? (többi lent)
jó táp a Happy Dog ??
Mekkorát rendeljek egy 3hónapos berninek?
ő már a junior méret??
és a termet beállitásnál a nagytestűt kéne beállitani ugye?
mert ő nagytestű lesz..
Szia!
Bár innen még nem rendeltem, de jókat hallottam róluk.
A happy dog táp nagyon jó, egy 3 hónapos berninek már jöhet a junior táp :)
És igen, nagytestűnek való tápot vegyél!
én a webkutya.hu ról szoktam, nagyon gyorsak és mindegy milyen értékben rendelsz, ingyen szállítják házhoz.
én őket ajánlom:)
Mindig tőlük rendelem a tápot!
Múltkor rendeltem valami rágcsát is, de nem tudták leszállítani, és elküldték egy másik gyártónak ugyanazt a termékét. Elvileg ajándékba:)
De mondtam, hogy szeretném kifizetni, és azt írták, hogy térjünk vissza rá, ha legközelebb is rendelek tőlük:) Ezek után ne tőlük rendelném? Tök jó fejek:)
Én a tápfutárt nem ismerem, de mint az előttem szóló írta, én is a www.webkutya.hu -ról rendelek. Én kedden szoktam rendelni és az péntekre itt van, pedig vidéken lakom. Én is Happy Dog-ga etetek, 4.5 hónapos dobermannomat. Nagyon szereti és szépen nő tőle, a szőre is csodás. Az állatorvosom szerint e táp mellé nem is kell csonterősítőt adni neki, így nem is kap, mégis szépen fejlődik.
a webkutyánál most akciósan egy immunnövelő szert is adnak ajándékba a happy dog termékek mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!