Hol tudnék legolcsóbban labrador retriever kutyakölyköt venni? Körülbelül mennyibe kerülne egy ilyen kutya?
21:54
azonnal vedd fel a fajtamentőkkel a kapcsolatot: [link]
Kérdezőnek: a labradorokról annyit kell tudni, hogy a világ legédesebb, legkedvesebb, legszeretnivalóbb kutyái - de itthon a legtöbb szaporitó szemében csak egy kelendőbb árucikk. Kegyetlenül tönkrevágták itthon a fajtát: epilepsziások, bőrbetegek, csipő diszpláziások, némelyik csak külsöre labrador, de agressziv. Ezért nem szabad expresszen, piacon labit (meg semmilyen más fajtát sem) venni.
Ha fajtamentőktől hozol kutyát, ugyan nem garantált hogy egészséges lesz, de megmentettél ezzel 2 kutyát: azt is akit elhoztál és azt is akit be tudnak fogadni a helyére. Vannak nagyon aranyos 2 év körül kanon náluk: Jazz vagy Hádész [link] phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17&sid=fb74703b59e442509c731399122833f2
Nekem mindkét labradorom tőlük van, mindkettő egy éves elmult mikor elhoztam őket. Nem szeretnek kevésbé mint a 120e-ért vett kutyám (ő nem labi, ezért nem mentett kutya).
8.22, mennyire borzalmas, amit írtak!!!
Nekem labim van, nem fajtiszta, hanem keverék, de az anyja még törzskönyves labi volt...:) Szerintem jót tett az a kis higítás a kutyám vérének. Semmi baja, 6 éves és a labik összes jótulajdonsága megvan benne. Hihetetlenül okos, barátságos, emberszerető, külsőre is tiszta labrador, szaporítni meg úgysem hagyom (lány), akkor miért ne örülhetnék neki?
Kedves kérdező, hacsak nem akarod kiállításokra hordani a kutyádat, annyi sok eszellős van, amelyiknek a törzskönyves labiját felcsinálja valami jóképű keverék, a kiskutyáktól meg boldogan megválnak akár ingyen...Azok a kiskutyák tök egészségesek, nagyon pofásak, és biztosan remek kutya lesz belőlük!
Kérdező!
Miért nem szeretnél kutyát a fajtamentőktől?
Mert már többen is leírták lehetőségként és nem reagáltál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!