Csirkefarhátat csak nyersen, vagy főve/sütve is lehet adni a kutyának?
9! Csontot főve tilos adni,mert szilánkosra törik.
Szerintem csak trollkodsz. Ezeket mindenki tudja itt az oldalon.
Csak sertést nem adunk nyersen.
Főzd meg, daráld le és problem solved :)
Én amúgy félig főve adom a kutyáimnak, ha kicsit fel akarom dobni a kajájukat, amint elkezd fehéredni, lekapcsolom a gázt, így a csontok körül még nyers marad a hús és a csont is közel olyan állapotban marad, mint nyersen, de az esetleges bacik (nagy része) elpusztulnak.
Amúgy tovább bővítve a skálát, 10-20 éve még az volt a mondás, hogy a csöves csontokon kívül mindent lehet főzni, most meg olyat is olvasok barf csoportokba, hogy csöves csontot sehogy se szabad adni, nyakat is csak széttörve, de egyre többen darálják le a komplett kaját csontostul és azt kaphatja csak meg a blöki.
12# Pépes étel 😂 mint csecsemő és fogatlan idős korban 😁.
Kutyapapi 😀😁
12!
A darált, pépes kajától tönkremegy,vagy ki sem fejlődik normálisan az állkapocsizomzat..
14
szerintem ez azért kicsit bonyolultabb...
egyrészt függ attól, hogy milyen időközönként eszik pépeset a kutya, másrészt a csontban található mindenféle jóság így is bejut a szervezetébe (ha nem jobban), harmadrészt pedig nem csak az evés közben rághat egy kutya, lehetnek játékai is vagy kaphat marhacsontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!