Megtörlitek a kutya fenekét?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen rendszeresen? Érdemes egyébként?2022. máj. 14. 00:09
2/9 tsubba válasza:
Ha szaros, erdemes azert kitorolni neki mivel o nem tudja 😃
3/9 anonim válasza:
...még a sajátomat se mindig sikerül akkor majd pont a kutyámat próbálom rávenni erre a számára kellemetlen dologra :)
5/9 anonim válasza:
Ha híg, akkor irány a zuhany, szappan. Nem kenegetem a seggén össze - vissza.
6/9 anonim válasza:
Egy normális, egészséges kutyánál felesleges, mert nem kéne hogy olyan maradjon. Ha valami probléma, betegség miatt kellene, én nedves törlőkendőre szavaznék, és akkor már minden kaki után.
7/9 anonim válasza:
6-os válaszadó nem gondol a hosszúszőrű kutyákra, akiknél bizony egy teljesen egészséges végtermékből is maradhat ott a szőrön. Ebben az esetben nedves papírral megtörlöm (ez általában csak egy tincs), vagy ha van rá lehetőségem, letusolom (kerti csapnál). Ha nem ragad a kakiból a szőrön, akkor nem törlöm.
8/9 anonim válasza:
Hosszu szoru fajtaim vannak fenekuknel mindig kinyirom rovidre a szőrt.
De persze igy is elofordul ha lazabb kaksi es ott marad. Ha picit olyan popsitorlovel megtorlom. Ha nagyon kaksis altalaban hasmenesnel fordul elo, akkor zuhany es sampon :D
Alapvetoen nem torlom egyiknek sem.
9/9 anonim válasza:
Én nyírom a kutya szőrét,de elô fordul h.szaros marad.Nincs időhöz kötve,mikor bejön megnézem h.szaros e.Ha igen,vagy meg mosom,vagy nedves wc papírral megtörlöm neki.Mivel ágyban alszik,muszáj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!