Milyen kovetkezmenyei lehetnek az ivartalanitott szuka kutyanak?
Figyelt kérdés
mert nem szeertnek kiskutyakat,mert felek,hogy esetleg bele pusztulna a szulesbe!!es a mutet utan rokton fog tudni futkosni vagy valami mast csinalni??annak gyogyulnia is kell?2008. jan. 1. 01:03
1/4 anonim válasza:
Műtét után tíz napig egy gallért kell viselnie, ez akadályozhatja a mozgásban, de egyébként két, három nap lábadozás után jól szoktak lenni. Úgy kb. két hétig kell kímélni, de utána olyan lesz, mint a műtét előtt, csak kicsit hajlamosabb lesz a hízásra.
2/4 anonim válasza:
Az én kutyámnak nem kellett körgallért viselnie, és kb 1 hét után kezdte csak el nyalogatni a sebét, addig észre se vette. A műtét utáni este hányt és alig bírt felállni. (Lehetőleg autóval menjetek az orvoshoz, főleg ha nehéz a kutya!) De másnapra elfelejtette az egészet, mintha nem is lett volna seb a hasán. Kb 2 hét alatt gyógyult be a sebe teljesen. Mi azért műtettük meg, mert az orvos szerint így a legkisebb az esélye az emlőrákra.
3/4 anonim válasza:
Az én kutyámnak méhgyulladása volt, ezért ki kellett venni a méhet és a petefészkeket.Nagyon jó viselte, pár nap múlva már olyan volt mint régen.Körgallér nem kellett neki.Természetében nem lett váétozás,viszont az etetésre oda kell figyelni, mert könnyebben elhízhatnak ivartalanítás után.
4/4 A kérdező kommentje:
en szlovakiabol vagyok es kb: nem tudjatok,hogy mennyi sk-ba kerulhet?
2008. febr. 8. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!