Használja valaki a Scipet tablettát?
Mudi kutyám van. Kb 4-5 hónapja füvet eszik. Nem minden nap de többet meg többször mint amúgy. Rágja a mancsait meg nyalogatja. Nagyon erősen és sűrűn. Meg vakarózik. Bolhák stb ellen NexGuard-ot kap. De mivel ez úgy tűnik allergia lesz és sokat láttam már ezt a tablettát, gondoltam veszek neki. De előtte azért kíváncsi lennék használja-e valaki és mik a tapasztalatai? Orvoshoz is vittük ő nem látott semmit szerinte a por vagy hasonló okozhatja. De bent van tartva és nincs mocsok bent mielőtt bárki ezzel jönne :D a kérdéses termék linkje alább látható.
Hat igy ugye nem lehet kizarni a csirket, mert fontos, hogy teljesen csirkementes legyen az etrendje, meg csirkezsir se legyen se a tapban, se a konzervben.
Persze nem biztos, hogy ez all a hatterben, de en elso korben megprobalnam ezt.
Sajnos a tablettával nincs tapasztalatom, de így leírás alapján nem túl bizalomgerjesztő, túl sok a szerkesztett vásárlói visszajelzés, ehhez képest összesen csak 17 vásárlói értékelés van, de ez már lehet csak az én bizalmatlanságomnak gyanús. Ami problémásabb, hogy a kapszula pontos összetétele nincs fent a honlapon, legalább annyit érdemes lenne leírniuk, hogy pontosan milyen esszenciális zsírsavakat tartalmaz és milyen arányban, ha már a többit nem is tüntetik fel.
Szóval elsőre ezek alapján nekem egy túlárazott, nyomokban omega-6 és omega-3 zsírsavakat tartalmaz készítménynek tűnk.
Nekünk nem allergiai eredetű bőr- és szőrproblémára (sokat úszott a Dunában és ettől kiszáradt, kisebesedett a bőre és a szőre is elkezdett hullani) a dermato olaj vált be, azt jó szívvel tudom ajánlani és talán árban is kedvezőbb kicsit.
Az allergia kezelésére az eliminációs diétát javaslom, erről pl. itt tudsz olvasni: [link] A doktornő a barf tekintetében elég maradi álláspontot képvisel, de ez a ti esetetekben úgysem releváns, a többit pedig jól, röviden összegzi, ha a kapszula/olaj/más étrendkiegészítő nem segít szerintem érdemes lenne vele megpróbálkozni.
Tud valaki erről a cégről? Telefonszámot kértem -legalább-, még nem kaptam.
Érdekelt volna a viszketés elleni tabletta öreg /15éves/ kistestű foxi -maxi- stb keverék kutyusom részére. Addig nem rendelek, amíg nem tudom, ki az eladó. Pedig nagyon kéne, semmi sem használ. Utoljára neostomosan-nal mostam át a szőrét, egy darabig használ, de aztán megújul /persze mert ugyan fertőtlenít, de szárítja a bőrét. Állatorvos már többször látta, kap egy injekciót, aztán újra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!