Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért CSAK ŐT fogadja el?

Miért CSAK ŐT fogadja el?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy tacskó kutyusom, 3 éves, az utcán minden kutyát megugat, macskákat megkergeti, de. Van egy nyuszim

, vele még sosem találkozott, de pár napja kivittük a nyuszi ketrecét az udvarra. És azóta nem lehet elvinni a nyuszi mellől. A kutyus nyalogatja a nyuszit, és ha bevisszük a nyuszit éjszakára, sír, nyüszít. Miért csak őt fogadja el?

2022. máj. 10. 07:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem lehet, hogy a ti szagotokat érzi rajta? Ha hasonló méretű a nyuszi a tacsihoz, akkor azért.
2022. máj. 10. 07:23
 2/18 A kérdező kommentje:
A nyuszi sokkal kisebb, mint a tacsi. Köszönöm a választ
2022. máj. 10. 07:41
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
Akkor valószínűleg a kölykének érzi a nyuszit. (szülöi ösztönök működnek a kutyáknál). Szívesen!
2022. máj. 10. 07:46
 4/18 anonim ***** válasza:
56%

Hat nem tudom mi lehet az oka, de en ezzel nagyon vigyaznek, nehogy a vegen predanak nezze.

Nekem is tacskom van, o mindenre ugrik, ami nala kisebb es el, le akarja vadaszni.

2022. máj. 10. 08:46
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Na állj.. ez nem elfogadás. Zsákmánynak tekinti, azért van így ráizgulva
2022. máj. 10. 08:51
 6/18 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, de nem hiszem hogy prédának/ zsákmánynak tekintené. Egész nap nyalogatja, mellette fekszik, nyüszít, ha egy percre is távolra van tőle. Ha zsákmánynak tekintené, már rég levadászta volna, és nem nyalogatná.
2022. máj. 10. 08:57
 7/18 anonim ***** válasza:
49%

Van egy teljesen kontrollálatlan, elhanyagolt kutyád. Nem csoda, hogy ha ennyire nem értesz hozzá, ennyire nem tudod megnevelni akkor azt sem látod, hogy egy kutya zsákmánynak nézi a nyuszit.

U.i. már nagyon elegem van már ebből a tacskó-divatból, leginkább pont az ilyenek miatt, mint te, kérdező, aki megveszi a tacsit, de cse...szik nevelni.

2022. máj. 10. 08:59
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

Az én kutyám csak a mi macskákat fogadja el, minden más macskát kinyúvasztana ha a kertünkbe jön (egyet már sikerült neki). Szerintem csak tudja, hogy a cicák ide tartozik és elfogadja, ő is a banda része. Szerintem nálatok is ez van, ezért szereti és nem támadja, mivel hozzátok tartozik.

Őszintén szólva nem hiszem hogy meg akarja ölni, mert akkor már megtette volna. Ösztönből. Nem gondolkodik, hogy "majd később", illetve akkor nem is sírna utána szerintem.

2022. máj. 10. 08:59
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
Az egy dolog, hogy szereti, elfogadja, de az már túlzás, mármint nem normális, hogy nyüszít, ha kicsit is távolabb van tőle a nyúl. Betegesen rákattant. Szuka kutya? Ha igen, akkor ez álvemhesség lesz szerintem. Akkor válnak a kutyák ilyen gondoskodóvá.
2022. máj. 10. 09:11
 10/18 A kérdező kommentje:
Igen, szuka
2022. máj. 10. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!