Miért pisilhet véreset a kutyám?
ezer oka lehet.
az én kutyusom (kan) is véreset pisilt, elvittem dokihoz, kiderült, hogy prosztata nagyobbodása van, ezért ivartalanítva lett, és rendbejött a dolog.
fiú, lány kutya?
lehet hogy veseköve van, vagy húgyuti fertőzése...
én a babéziát kizárnám, mert akkor a kutya nem jó kedélyű...
Ráadásul a babéziánál nem ez az egyetlen tünet, akkor kellene legyen láza, meg rossz közérzete is. Meg ott inkább barnás alvadt vérszerűt pisil, nem konkrétan véreset, nem?
Lázát meg tudod mérni otthon? Azt azért mindenképp tedd meg, és ha lázas, akkor keress másik orvost, mert minden perc számíthat.
Több oka is lehet, majd az orvos megmondja, addig max. 1/2 szem No-Spa-t tudsz neki adni, ha van otthon.
Pl. erős húgyúti fertőzés, idősebb korban vesebetegség, ha fiú, prosztata-megnagyobbodás.
Én is babéziára gondoltam először, de akkor nem lenne étvágya, és bágyadt lenne. Reméljük csak egy kis húgyúti gyulladás.
Majd írd meg, hogy mit mondott a doki! Jobbulást a kutyusodnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!