Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol vehetnék egy Svájci fehér...

Hol vehetnék egy Svájci fehér juhászkutyát?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Svájci fehér juhászkutyát tenyésztésre. Nekem van egy de még fiatalabb voltam amikor kaptam, már nem emlékszem rá hogy honnan volt. Ő egy törzskönyves kutyus, jelenleg 9 éves. Honnan vegyek egyet?
2010. szept. 16. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is nehezen fizettem ki 150 ezer forintot a kiskutyáért, de előtte 2 évig tervezgettem, gyűjtöttem rá, nézegettem a kenneleket, hogy honnan érdemes venni. És eleinte én is úgy gondoltam, hogy mindegyik kiskutya egyforma, sőt, a felnőttek között sem láttam nagy különbségeket. Azóta már "ráállt a szemem", és olyan apróságokat is észreveszek a kutyákon, amit a családom többi tagja nem.

Nincs nekem semmi bajom azzal, hogy részletre akarod venni, csak azt próbáltam elmondani, hogy ne kapkodd el, ne vedd meg az első szembejövő kiskutyát, főleg ha tenyésztési szándékaid is vannak!

2010. szept. 17. 08:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem fogom, csak egyenlőre olyan kennelt is kéne találnom, ahol vannak eladó kiskutyák. Már eléggé rá vagyok készülve, mivel 9 éve tartok kutyát (9 éves Svájci fehér juhász) csak sajnos a tenyésztés csak később jutott eszembe, olyan 4 éves kora körül, és akkor nem is volt semmilyen kiállításon, tenyésszemlén, egyebeken, így megmaradt családi kutyának. Mindenképpen ezt a fajtát szeretném nemesíteni, gondolom az első kutyám miatt jött ez a vonzalom :)
2010. szept. 17. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:

[link]

itt vannak a tenyésztők

2010. szept. 17. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!