Ha meghal a kutya, akkor kit kell hívni? Hogy lehet SZABÁLYOSAN elszállíttatni a holtestét és ez kb. mennyibe kerül?
A környékbeli állattetem szállítókat,vagy állatorvosi rendelőket,állat kórházakat lehet hívni.
Állatorvosi rendelők és kórházak többnyire súlyra vesznek át,az állattetem szállítók valamikor egy meghatározott jelképes összegért.
5-10 ezer körül.
Ha hamvasztani szeretnél és úrnában szeretnéd vissza kapni arra külön árat szabnak.10-60 ezer között van általában.
Köszi! Szerencsére még él a kutya és nagy nehezen részesült/részesül is orvosi ellátásban… Meg vannak itthon gyógyszerei, tápszer.
Csak készülök a legrosszabbra, hogyha bekövetkezik, akkor jól tudjak eljárni…
Az, hogy kijön az állatorvos a tetemért, a környékünkön szerintem kizárt, mert az élő kutyához sem tudtam szerezni olyat aki kijött volna, pedig mindenkit felhívtam (igaz sokakat nem értem el)…
Majd akkor utána nézek, hogy van e állattetem szállító itt, vagy olyan aki kijön.
Persze remélem nem lesz rá szükség.
Sajnos most sok minden összejött, az autónk is rossz, kilyukadt olajteknővel nem tudjuk majd elvinni a tetemet sem…
Szóval marad az állattetem szállítás, remélem tényleg van ilyen.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!