Agárral futóversenyen? Hard dog race?
Kutya vásárláson gondolkodom, egy kutyás futóversenyen biztos kipróbálnám magunkat, kocogni is sokszor eljárok.
Egy agárnak ez mennyire jönne be? Mert ugye ő gondolom inkább gyorsan sprintelne egy kört aztán lefeküdne. Régóta nagyon tetszenek az agarak, viszont a futásról se akarok lemondani.
Az agár kutyusok szeretnek mozogni. Szerintem nyugottan viheted magaddal kocogni. Hisz neki akkor a legjobb ha a gazdiával tölt időt.
Úgyhogy szerintem biztosan bejönne neki.
Páran futnak agárral, ők pl: [link]
Egy külföldi magyar agarat láttam még, akivel bikejöringeztek és nagyon ügyi volt, húzott rendesen, de nem tudom a nevüket.
Én futottam az agarammal (magyar vadászagár). Addig, amíg csak kettesben voltunk, szépen mellettem futott. Viszont ha valaki előttünk volt a futóversenyen, akkor azonnal magasabb fokozatba kapcsolt, ami számomra tarthatatlan volt. Egyszerűen az űzőösztön olyan magas fokú benne, hogy ilyenkor lehetetlen vele a futás, mert utol akarta érni a másik kutyást.
Alacsonyabb űzőösztönű kutyával persze biztosan lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!