Egy ilyen drága tápnál komolyan nincs megoldva a gyártó által, hogy friss maradjon?
Most váltottam Acanára, eddig Real Nature Wildernessel etettem. Épp megérkezett a 17 kilós csomag, kinyitottam, de visszazárni nem lehet. Kifejezetten tetszett ez az "easy open" cucc, de meg vagyok döbbenve hogy nincs rajta olyan "cipzár", mint amit a másik márkán megszoktam.
Vagy én nem veszek észre valamit a zacskón amit kéne? Acanások, hogy tartjátok frissen a tápot?
Visszahajtod a zacskó száját, és teszel rá 2 vagy több nagy bindert. Ez ilyen egyszerű. Szerint még jobb is. :)
51 mm-es óriásból nincs kétezer forint a 12 db-os csomag...
5, nem hinném hogy szarabb lenne, de ha kifejted hogy miért szarabb, szívesen elolvasom az érvelésed. Egyébként azért váltottam, mert napi négyszer kakil, ami nem hiszem hogy normális. Hiába jó egy táp, ha a kutyának valamiért nem jól hasznosul. Minden szervezet más, a legjobb táp is lehet rossz egy-egy kutyánál.
Egyébként köszönök minden hozzászólást és tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!