Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyámnak?

Mi baja lehet a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Nem eszi meg a tápot, sem a rizst. Kb fél órája hányt is, teljesen sárgát illetve a széklete is sárga (citromsárga) és folyós volt.

Szerintetek mi baja lehet szegénykémnek?

A közérzete jó, pörög és játékos ugyanúgy mint mindig.

Viszem orvoshoz, de csak 5től rendel, tiszta ideg vagyok. Köszi a választ!

2022. ápr. 22. 13:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Valami megterhelte az epéjét. Azt gondold át, hogy mit evett tegnap.
2022. ápr. 22. 13:35
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos én nem tudom megmondani mi a baja. Az érzést ismerem, hogy viszed a kutyát orvoshoz úgy, hogy nem tudod mi baja és izgulsz nem is nagyon tudsz másra koncentrálni.

Annyit tudok csak "segíteni" , hogy az mindenképpenen jó, hogy egyébként rendben van, jó a közérzete.

Mivel a gyomrával van valami, ne adj neki addig enni, olvastam, hogy nem is eszik. Ez nem baj, sőt jobb is. Víz legyen előtte.

Lehetséges, hogy elkapott valami fertőzést, kutyámnak egyszer volt hasmenéses betegsége. Vittem orvoshoz, hamar rendbe jött. Kapott injekciót, már aznap jobban lett. Még néhány alakalommal vissza kellett vinni, régen volt így nem tudom pontosan hányszor.

2022. ápr. 22. 13:38
 3/17 anonim ***** válasza:
71%

Az én kutyám laktózérzékeny. Amikor hozzájut valamilyen tejtermékhez, másnap mindig citromsárga és híg a széklete.

Ha gondolod vidd el orvoshoz, de át kell mennie a szervezetén ennek gyorsan. Ha másnap is ilyen a széklete, akkor viszont fordulj dokihoz mindenképp!

2022. ápr. 22. 14:05
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Az összes kutya laktózérzékeny. Szerintem is epe gondja lehet, nem evett túl zsírosat tegnap?
2022. ápr. 22. 14:09
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Tegnap és ma mit kapott enni?
2022. ápr. 22. 14:22
 6/17 A kérdező kommentje:
Túl zsírosat nem kapott csak tápot és rizst, viszont kapott szőrös szárított nyúlfület. Lehet hogy az a probléma?
2022. ápr. 22. 14:24
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

A szőrös szárított nyuszifül lehetséges. Az én kutyám azt kihányta, nem egyből hanem később.

Ha már van időpontod, annyiból lehet érdemes elvinni azért dokihoz, mert holnap szombat.

2022. ápr. 22. 14:36
 8/17 anonim ***** válasza:
56%
Lehetséges hogy az a probléma, igen. Vidd el azért a kivizsgálásra hogy megnyugodj.
2022. ápr. 22. 14:49
 9/17 anonim ***** válasza:
43%
Akkor valószínűleg a nyúlszőr lesz a ludas!
2022. ápr. 22. 15:44
 10/17 anonim ***** válasza:
12%

6# 🤮😱 ilyen undorító dolgokat miért kell etetni a kutyával?

Azért mert divat? Vagy mert van a boltban?

A józan ész ilyenkor nem tiltakozik?

Evvel az erővel úttest mellett száradt, lapított ürgét is ehetne!

Ezek a szárított, undorító sz@rok a boltban förtelmesek, számtalan fertőzést okoztak már.

Arra megy ki a forgalmazásuk hogy abyagilag lehuzzák a buta állattartókat.

2022. ápr. 22. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!