Ez a táp mennyire lenne jó retriever-masztiff keverék kölyöknek?
3 hónapos kan, elvileg felnőttként 35-50 kg között lesz az állatorvos szerint…
Sajnos anyagilag nem vagyok annyira eleresztve, de azért nem a kutyán fogok spórolni.
Ha nagyon gagyi ez a táp, akkor ajánlhattok drágábbat is, de nekem mint laikusnak egész szimpi:
#2.
Például?
Mert néztem nagyon hasonló áron Taste of The Wildet, meg Markus Mühle tápokat és kb. fele ennyi hús van azokban.
#6.
És hol kapok Acana tápot ennyiért?
A hivatalos webshopban egy 11.4 kilós ACANA Puppy Large Breed zsák vásárlása esetén 2 144 Ft/kg.
Ha veszek 4db 17 kilós zsákot (ami 68 kg!) még akkor is 1 817 Ft/kg, ami még mindig messze van 1700Ft/kg-tól!
A Happy Dog Africa meg nem is kölyköknek való táp és valamivel drágább is.
Valamint ezek az összetevői:
Burgonyapehely* (48%), struccfehérje* (18%), burgonyafehérje*, napraforgóolaj, melaszszelet (cukormentesített), májhidrolizátum, almatörköly* (0,8%), repcemagolaj, tengeri só, élesztő (kivonat).
A 18% strucc miért lenne jobb mint a 45% lazac?
Nagytestű kölyök kutyát nem ajánlott 30, vagy afeletti fehérjetartamú táppal etetni.
A tápválasztás meg nem egyszerű, nem csak rajtad és a pénztárcádon múlik, hanem az adott kutyán is, allergiás, finnyás, érzékeny gyomrú stb.
Esetleg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!