Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Patkánymérget evett a kutyám....

Patkánymérget evett a kutyám. Egy injekció elég neki?

Figyelt kérdés
Tegnap a 4 hónapos skót jucim megzabált 3 tasak mérget. Ezt a rózsaszín pépes cuccot. Nem láttam konkrétan, de 99 %, hogy ő követte el. 2 órán belül állatorvosnál voltunk, kapott egy injekciót, meg holnap kap még egyet. A doki azt mondta ennyi elég. Nem kéne hetekig minden nap K vitamint kapnia szájon át? Vagy ha kapott tegnap izomba, meg holnap is egyet, akkor így tényleg rendben lesz?

#mérgezés #Patkényméreg
2022. ápr. 21. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%
Igen, a vendégség más. Mondjuk ha a gyerek eszi meg, csak mert "nem tudtad", abból komoly eljárás indul. Az is érdekes, hogy aki figyel a kutyájára, annál nem történik ilyen. A kutyát sajnálom nagyon. Azt, hogy ilyennek kiteszitek, csak mert nem figyeltek rá. Még mindig fent tartom kizárólag a kutya érdekeit nézve, hogy való-e ilyen embernek állat.
2022. ápr. 22. 08:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
remélem rendben lesz a kutyus
2022. ápr. 22. 08:34
 13/17 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha egyidejűleg vagyok valahol a gyerekemmel és a kutyámmal, akkor azt hiszem természetes, hogy a 2 éves gyerekemnek szentelek nagyobb figyelmet, nem a kutyámnak. Igen, volt pár perc, amíg a kutyámra nem tudtam figyelni, hogy addig a gyerekemnek ne essen baja.

De tudom, most majd jön az, hogy ha nem vagyok természetfeletti képességekkel rendelkező, szingli, milliomos szuperhős, akkor ne tartsak kutyát. :)

Na részemről ennyi, nem bizonygatom tovább névtelen idegeneknek, hogy nem vagyok egy állatkínzó, felelőtlen szar alak.

Akik a kérdésemre válaszoltak, azoknak köszönöm, a többieknek pedig további tökéletes, hibák nélküli életet kívánok!

2022. ápr. 22. 08:42
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Tanulság, legközelebb mindent szájba kell rágni a leírásban, ami a körülményekhez köthető, inkább fölöslegesen legyen leírva, aztán max. az támad be, aki lusta olvasni, de akkor mi, többiek kioktatjuk (volt már ilyen).
2022. ápr. 22. 08:48
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

nem igaz, itt mindenkit szarrá oltanak, ha ismerik a körülményeket, ha nem :)

2022. ápr. 22. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

Baleset volt.

Akkor lenne jogos ez ne tarts állatot, ha úgy szól volna a kérdés patkánymérget evett a kutyám, orvoshoz nem tudom vinni, mit csináljak.

Az eset után ott voltak egyből a rendelőben, szerencsére úgy tűnik a kutyusnak semmi baja. Rendben lesz.

Nyugodjon meg mindenki.

2022. ápr. 22. 11:46
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem igaz, itt rengeteg a frusztrált kutyab.u.z.i, aki itt kitölti a haragját, frusztrációit más embereken. Nem kell különösebb okot adni, hogy nagyon belédálljon ok nélkül egy-egy sérült ember.
2022. ápr. 22. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!