Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Parvos kutya itatása.. sos???

Parvos kutya itatása.. sos???

Figyelt kérdés
Sziasztok, a féléves kutyám sajnos az orvosa szerint parvos. A tünetek szombat éjjel óta vannak és az első infuziot kedd este kapta. Ma már napi 2 injekcion túl vagyunk. Az orvos szerint nem adható neki se étel se ital. De már inna magától.. szabad adnom neki?

2022. ápr. 20. 23:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

*éberebbnek

Az ejszaka végül nem adtam neki innit csak hagytam hogy a vizes ujjam nyalogassa. Úgy néz ki hogy gyogyulgatunk :D ettől függetlenül varakozom további tanacsokra is

2022. ápr. 21. 15:18
 22/27 anonim ***** válasza:
64%
És a tiétek oltott, vagy nem oltattátok be, mert véleményed szerint úgyis elkapná? Csak mert ez nagyon buta felfogás, ha eddig nem kapott oltásokat please pótold, ne szenvedjen már szegény állat, ha már felelősséget vállaltál érte, ez a minimum. A családomnak amúgy volt már sok kutyája gyerekkorom óta, nekem is van most kettő, mindegyik oltva volt és soha nem kaptak el ilyen betegségeket életük 14-16 éve során. Még csak nem is hallottam olyanról, hogy oltott kutya elkapta, erre kisebb esély lehet, mint megnyerni a lottót…
2022. ápr. 21. 15:42
 23/27 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha kapja az infit 2x naponta, akkor nincs szüksége másra! Ezt eddig nem írtad!
2022. ápr. 21. 15:51
 24/27 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem továbbra se itasd, gondolom nem véletlen mondta az orvos. Vagyis ha már ihat akkor persze, nyugodtan de az orvosi utasításokat tartsd be, mindegy mit írnak itt.

Gyógyulást a kutyának!

(ha nincs oltása - ez nem egyértelmű, hogy van vagy nincs- szóval, ha nincs pótold majd amikor meggyógyult)

2022. ápr. 21. 17:22
 25/27 anonim ***** válasza:
63%
Fél évesen 3x már beoltottátok parvo ellen, igaz? Azért nem jellemző, hogy egy normálisan tartott fél éves kutya parvos legyen. A tiétek a kivétel, aki minden oltás mellett is elkapta? Vagy csak ilyenre, mint oltás ti sem költötök, mint sok más elmaradott embertársunk?
2022. ápr. 22. 00:07
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor vannak oltásai a kutyának vagy nincsenek?
2022. ápr. 22. 22:04
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Végül tuleltuk a parvot 🎉

Nagyon szívesen segítek másoknak benne ha írnak. Egyébként! A kutya tacskó és oltott.

2023. jún. 15. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!