A kulfoldieknek muszaj cuppogni, futyulni meg oda hivogatni magukhoz masok kutyajat?
Igen, csak így engedik át őket a határon, hogy a lelkükre kötik, hogy muszáj ezt csinálniuk.
Amúgy magyarázd már el, hogyan tudják magukhoz hívni a félős, pórázon lévő kutyádat?!
A felos porazon levo kutyam igen kepzeld megijed ha hirtelen ravinnyognak és cuppognak hiaba mondom hogy “please no”.
Nyilvan hagyom a varosban poraz nelkul a vakvilagba nem? :D
Kérdező," …Komolyan nem tudom hol szokas ez…"
most írtad hogy itt Magyarországon.
Egyébként én külföldön még soha ilyet nem tapasztaltam.
Magyarországon sem.
Hol látsz te ilyeneket és milyen nyelven beszélnek ezek a cuppogós emberek?
Erdekes,hogy az en szep nagy termetes orzovedo kutyamnak nem futtyognek meg cuppognak.
Na a te peldad miatt nem akartam kicsi gyamoltalan kinezetu kutyat. 😞
Leszel szives lecserelni a kutyad vmi nagydarab felnott ov kutyara.😂
Koszi a valaszokat. Volt mar sarga kendo meg do not pet matrica is.
Budapesten elunk, sajnos nem igazan erdekel senkit barmelyik jelzes…hiaba latjak hogy lefagy tole a kutya és megremul meg igy is folytatjak. Annyi a problemam hogy nem ertem miert kell kerdezes meg minden tovabbi nelkul hozzanyulni, futyulni, cuppogni a kutyanak… Utana meg vegig remulve jon szerencsetlen hiaba probalok ki barmit….Mentett staffym van szoval nem egy pici kutyus de azert nem szeretnem hogy a kutyanak legyen baja belole és feljen setalni mert nem tudjak fegyelmezni magukat a nem tudom honnan erkezo emberek.:/ Kulfoldieken kivul senkivel sincs problema mindenki megkerdezi hogy szabad-e. Ezert nem ertem hogy ez valahol szokas vagy Budapesten a belvarosba van most ez csak…:(
6-os vagyok. Nekem is staffym van.
Hat akkor nem mondhatom,h kis gyanoltalan kinezetu. Akkor talan max szeretik es azert futtyognek.
Vigyel jutfalatokat /kajajat es seta kozbe kapjon parancsokat folyamat: jobbra ,balra,fordulunk,var,mellettem stb. A staffik akkor erzik jol magukat,ha a gazda utasitgatja kedvesen folyamat .
Otthon ind elott ismeteld at falattal az alapparancsokat. Jobban fog emiatt az utcan figyelni Rad.
Egy ido utan megszokja a sok embert illetve megtanulja,h rad figyel.
Turelem.
Meg az is segit,ha kocogni jarsz vele egyutt. Segit ellazulni neki is!!
6-os vagyok:
Sokat segit,ha lanc nyakorve van es fekete poraza vagy lancporaza a hatas kedveert. Na meg te is oltozz komolyabban.
A kutya onmagaban nem lehet olyan cuki. Bar szemely szerint nekem ok cukik,de cuppogni hivogatni nem szoktam idegen kutyajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!