Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Krokett nevet szuka vagy...

A Krokett nevet szuka vagy kan kutyának adnád inkább?

Figyelt kérdés
Melyikhez illik jobban a hangzása?

2022. ápr. 18. 14:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van 9
2022. ápr. 18. 20:55
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Semelyiknek. Ez nem valami kaja? Jó, mondjuk a mangót, epret, almát, málnát, is megesszük, és vannak, akiknek ez a nevük. De ez a dolog nem csakúgy ott van a természetben, hanem egy kész étel már; amit főzögettek össze-vissza; én asszem, hogy kutyának nem adnám; de ha mégis kutyanévnek tekintem, akkor én inkább kannak adnám, de szal inkább nem adnám kutyának.
2022. ápr. 19. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
*Lánynak legyen Dina, fiúnak legyen Brumi. Ozt cső.:)
2022. ápr. 19. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
*amúgy, ezek pl nemtom,mennyire jók, de lehet pl mást is. :):):)
2022. ápr. 19. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azokkal ne foglalkozz akik nem a kérdésre válaszoltak mert az ízlés annyira szubjektív és szerencsére nem is ezt kérdezted, hogy kinek tetszik ez a név.

Nekem az jutott eszembe, hogy ezt a nevet becézni valószínűleg Kroki-ként fogod, így pedig a krokodilra lehet asszociálni, szóval még így is uniszex név, de valamiért mégis inkább kan kutyához passzolna szerintem, így arra is szavaztam.

Ettől függetlenül szukának is adható, főleg ha van is valami sztori ehhez a névhez, amiért kapná.

2022. ápr. 20. 08:28
 16/16 anonim válasza:
63%

[link]

Ez a krokett!

júl. 18. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!