Nem gyanús ez egy tenyésztőtől?
"Ez nem olyan mint lemenni vidéki rokonokhoz akik időre kivisznek a buszhoz/vonathoz... "
Minket nem vittek ki soha, szóval ha egy nap alatt meg akarjuk látogatni mondjuk nagymamámat, aki már idősek otthonában él, de ugyanabban a térségben, az 12 óra utazás oda-vissza, nincs kocsi meg hasonló. Szóval még mindig azt mondom, hogy hacsak nem külföldről jön a kutya (egyik szomszédomnak volt Oroszországból fajtatiszta törzskönyves kutyája, oda nem ment ki megnézni), akkor egy napot rá lehet szánni, hogy legalább lecsekkold a tenyésztőt, meg a kutyákat. Mi az az egy nap abból a 10-15 évből, ameddig a kutya veled lesz? Megelőzhetted volna a problémát azzal, hogy beáldozol egy napot annak, hogy utánajársz, és megspóroltad volna ezt a tanulópénzt.
Nem, azon még vitázunk, mert szerinte én álltam el a vásárlástól , szóval nem jár vissza szerinte a foglaló. Ő hozta volna a megbeszélt időpontban (amit közben 2x módosított...) a kutyát. De azért megemlítette, lenne szimpatikusabb vevőjelöltje, aki nem lakásba viszi, akkor inkább neki adja (telefonon mielőtt utaltam volna pénzt átbeszéltük milyen körülményeket tudok biztosítani, és rögtön rövidre zárhatta volna azzal, hogy ő csak kertes házba adja).
23-as nem azt mondom, hogy nincs amiben igazad van, de ahhoz már végképp nem lett volna kedvem, hogy lemegyek és nincs ott senki/nem engednek be.
Mint mondtam cicát már vettem tenyésztőtől, oda sem utaztam le és nem volt semmi probléma.
Szia először is katasztrófális a hozzáállásod az utazáshoz, ez nem így működik... egyrészt a tenyésztőnek nem is kellett volna tudnia, hogy még azt sem tudod hogy oldod meg (és meg lehetett volna oldani csak akarni kell), csak a dátumban próbáltam volna ezzel segíteni, hogy elérd ha elérhető és nem humbuk az egész.
De látom azóta már más bajod van amiben szintén próbálok segíteni: szerződést küldött amikor a foglalót kérte? Abban van leírva ez, hogyha elállsz nem jár vissza? Mi van még benne, mik lettek volna az Ő feladatai? Ha nincs leírva akkor pedig talán szóbeli szerződésszegésre is hivatkozhatsz, hogy amit Ő ígért (fotók és szabadságod kezdetére érkezés) nem teljesítette és ezért kénytelen voltál ezt a lépést megtenni.
Közben megkezdődik a szabid, körülnézel menhelyeken esetleg fajtamentőknél?
Ne szegje kedved ez a rossz tapasztalat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!