Bogyósat kakilt a kutyám?
Figyelt kérdés
Ma reggel közepes méretű bogyókat kakilt a kutyám, teljesen eltérő volt a kinézete a megszokottól. Kinti kutya így nem tudom pontosan mennyit kakilhatott, hogy van-e máshol esetleg több, amit találtam viszonylag kevés volt, de elég lágy állagú (nem hasmenés). Kedve jó, eszik, iszik, annyi változott, hogy a párom elutazott és az elmúlt 2 nap korábban kapott enni, mint ahogy szokott, mert mentem éjszakára dolgozni. Kora este szokott enni és délután kapott így. Az étvágya jó volt, de tok úgy viselkedett mint aki nem érti miért akkor eszik. Időre pontosan este hozza a tálat az ajtóhoz, nála nagyon megszokott az az este 7 óra. Bár furcsa lenne, ha ezzel lenne összefuggesben de ez is megfordult a fejemben. Nagyon túl tudok aggódni mindent...2022. ápr. 9. 06:59
1/3 anonim válasza:
Az etetés időpontja biztos, hogy nem változtatja meg a széklet állagát. Érdekes, hogy azt mondod "bogyósat', de lágyat. A bogyós általában szárazabb, keményebb széklet, és gyakran fordul elő olyan kutyáknál, akik csontot is esznek.
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj, semmi probléma nincs a kutyáddal.
3/3 anonim válasza:
Gondolom neked sem mindig ugyanolyan a székleted. Nekik is lehet hol lágyabb, hol keményebb, akkor van gond, ha rendszeresen lágyat/nyálkásat vagy túl keményet kakil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!