Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hovawart-ról tudnál kicsit...

Hovawart-ról tudnál kicsit mesélni?

Figyelt kérdés
Kapnánk ismeröstól egy ilyen fajta kutyát családi okok miatt kell nekik elajándékozni.Kiváncsi lennék h milyen kutya?Többek között h gyerek mellé és egy nyuszi mellé merjem bevállalni?amugy 7 hónapos és az is érekelne h ebben a korban lehet-e még tanítani.Párom annyit mondott a kutyusról h nagyon szereburdi...köszönöm a segítséget..
2010. szept. 15. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenk kutyát meg lehet tanítani arra, hogy ne bántsa a nyuszit, meg a gyereket, bármennyi idős is. Mi több, mint két évesen kezdtünk kutyasulizni, és rengeteget tanult azóta. Minden csak foglalkozás kérdése.

Volt már kutyátok? Vagy első kutya lesz? Mert ha első, akkor mindenképpen érdemes lenne suliba járni vele, a biztos siker érdekében.

2010. szept. 15. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
mi az hogy nyuszi mellé merjed e bevállani? a nyúl a ketrecben van, futtatáskor felügyelet alatt. Nem zárja ki bármilyen kutya vagy más fajta tartását.
2010. szept. 15. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:
nálunk a nyuszi nem a ketrecben van csak éjszakára van bezárva amugy mindenhova van bejárása még a teraszra és a kertbe is.sajnos már hozzá szokott mindennap kéretskedik ki igy nem tudom nem kiengengedni persze felügyelet alatt lenne de akkor is.nem vagyunk egy állatbezárosok....első közös kutyus lenne.nekem is volt anno meg a páomnak is.ő nagyon ért a kutyusok nyelvén nagyon szeretik az állatok.lenne kivel tanítani is mert a szomszéd kutyakiképző.:)
2010. szept. 15. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Erről a kutyáról még életemben nem hallottam, de most megnéztem a google-n és szerintem ez egy nagyon nagyon aranyos kutya és barátságos pofája van :)

Itt van néhány link ami segíthet:

A fajtáról:

[link]

[link]

[link]

Ha azt akarod hogy mindig engedelmeskedjen légy te a falkavezér itt megtudod hogy hogyan:

[link]

(van néhány dolog ami egy kicsit durvának tűnik,de ne feledjük el hogy a kutya nem ember, amin az ember megsértődik az a kutyának természetes,én meg csináltam a kutyámmal néha egy kicsit rossz volt vele úgy bánni mintha

egy utolsó senki lenne de ő nem vette rossz néven elfogadott a vezérének, hallgat rám és tisztel engem. :)

Sok sikert a kutyához :)

2010. szept. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!