Miért ugat meg minden kutya, mintha meg lenne ilyedve?
Például ha sétálok az utcán, és a gazdája sétáltatja, nagyon meg ugat a kutya, mintha hátrálna, és félne, a gazdája is mindig furcsállja, pl mi ütött beléd, ilyeneket mondd
Ez kb 6 hónapja van, és nem tudom mitől
Néha ha a kazdája nem tartja vissza, szét szedett volna..
Sokan mondják, hogy azért mert félek a kutyáktól,de őszintén picit sem.. Néha már ijesztő.. Egyébként szeretem a kutyákat. Valami ötlet?
Szerintem vérfarkas vagy...
Jó, viccen kívül, nincs valami erős lelki problémád? Nem vagy tele negatív energiákkal?
Vagy nem nézel mélyen a szemébe a kutyáknak? (A kutyák és macskák is fenyegetésnek veszik, ha mélyen a szemükbe nézünk.)
Igazából szerintem egyik sem.
Nem nézek a szemükbe.
Nincsen lelki problémám, és szerintem általában pozitívan állok a dolgokhlz
Na köszi, siettem írni :D
Téged is figyelmeztetni kéne, hogy egy nyomós ok nélkül ne szólj le egy idegent, szerintem mindenki jobban értékelt volna egy ijedve*-t:D
Szerintem fél / biztonytalan a kutya. Tehát vagy úgy tudja megvédeni magát, hogy megugat téged és elmész, vagy ha közeledsz akkor marad a harapás, morgás.
Alulszocializáltság, rossz genetika, vagy önjutalmazásos alapon is kialakulhatott, lehet magas vagy, vagy erős a kisugárzásod, félsz, és ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!