Szerintetek mi lenne a legjobb a kutyámnak?
az engem is érdekelne, hogy hogy történt, és hogy látta e orvos.
egyébként semmi értelme elaltatni, meg fogja szokni.
vannak kutyák, akik megvakulnak, vannak akiknek amputálni kell a lábukat, és vannak akik lebénulnak a hátsó lábaikra, mégis mindegyik megtanul vele élni, akárcsak az emberek.
És mégis mi okozta a megvakulást? Egy éjszaka alatt, akkor az valaminek a tünete (cukorbetegségnek, pl?), és valószínűleg nem a vakság miatt szédeleg. Ismerek teljesen vak kutyákat is, teljesen jól éldegélnek. Az egyensúly érzék meg nem a szemeken, hanem a füleken múlik.
Szóval szerintem nagyon gyorsan vidd el orvoshoz, és tudd meg, hogy mi a baja szerencsétlen kutyának, ahelyett, hogy az altatáson gondolkodnál!
"szereted te egyáltalán azt a kutyát"
15 éves kutya. Szerinted szeretem, hogy ennyi időt velem élt vagy nem?
"Kérdésedből kitűnik,hogy állatorvos még nem látta a kutyádat/3napja!!!!!"
Felhívtuk az állatorvost és tudod mit válaszolt? Hogy most nem ér rá, mert sok a dolga mivel most vannak a veszettség elleni oltások. Azt mondta majd visszahív aznap mikor kitud jönni és megnézi! És gondolhatod mi lesz majd, ha kijön. Mivel kutyák után kapja a fizetését az 90%, hogy az elaltatást fogja javasolni (annyira már ismerem azt az orvost)
".Honnan tudod,hogy 1 szemére megvakult és egyáltalán,hogyan?"
Erre nem túl nehéz rájönni, nem kell hozzá állatorvosi végzettség!
"nem kéne kutyát tartanod."
Neked meg nem kéne ezt így látatlanba megállapítanod és főleg nem kioktatnod. Lehet inkább neked nem kellene, sőt talán nincs is kutyád csak a szöveg megy.
Figyelj, nem felhívni kéne, hanem elvinni a kutyát. Ha pedig ilyen az állatorvos, menj el máshova. Én sem a tőlünk 15percnyire lévő rendelőbe viszem, mert tudom, hogy nem jó ez az orvos. És ne csodálkozz, ha leszólnak, mert ha veled történne ilyen, azonnal orvoshoz rohannál. A kutya meg le van sajnálva. Ő várhat napokat, heteket is.
Amúgy, ha "ennyi" baja van, egyértelmű, hogy nem kell elaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!