Kutya sárgát hányt. Aggodjak?
Milyen kutyád van kérdező? Nem biztos, hogy tudnál vele barfozni…
Divatos most ezt mondani, de nem minden kutyának jó az!
Így van, aki elkezd barfozni, annak szent és sérthetetlen a barf, és mindenkire rá akarja erőltetni.
Nagyon nem mindegy milyen kutyának adod a barfot.
Szerintem egy jó minőségű tápban minden megvan ami egy kutyának kell. Én az érzékeny hasú fr bulldogomat, Acana bárányossal etetem. Nekünk ez vált be, és nagyon sok jót olvasok róla, hogy másoknál is ez lett a befutó. Nem olcsó de szerintem nem is megfizethetetlen, amennyit az én kutyám eszik nekünk teljesen jó.
Soha nem barfoznék vele, egy ilyen kutya pl képtelen rá.
Egy huskyval vagy rottweilerel viszont simán….
Én pl azért kezdtem el a barfozást mert a kutyám rendszeresen hasmenéssel/hányással küzdött a tápoktól/konzervektől, amióta barfos azóta minden jó. Közepes testű a kutyám (Labrador és Border Collie keverék).
Az etetésre én még azt mondom hogy minden kutyának más a jó, van akinek a táp/konzerv van amelyiknek meg a barf, ezt mindenki döntse el. (Egyébként én is rendszeresen ajánlom a barfot, a saját példám alapján,de nem erőszakosan)
Ideges volt az utazás miatt, nem kell túlkomplikálni, nem annyira gáz a sárga hányás, emiatt ne válts kaját.
Persze, ha ez otthoni, nyugodt körülmények között is előfordul, lehet gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!