Kutyám bámult és közben a nyála csorgott, miért?
Elmondom a részleteket. De mielőbb kifejteném a dolgokat, le szeretnén szögezni, hogy tényleg elég hátborzongató volt, most lehet viccesnek tűnik, de átélni nem volt kellemes.
Alvásidő előtt egy órával kapott granulátumot, vacsizott. Igen, sok jutifalit kap aránylag tőlem, mivel most 5 hónapos és sokat tréningezünk, tanulgatunk amit jutifalattal dicsérek. Suliba is fogunk járni, már le van beszélve ha 6 hónapját betölti. Szocializalt kutyus szerintem illetve rajta vagyok az ügyön, 3 cicával és egy öregebb kutyussal éli a mindennapjait. Sokat járunk sétàlni. Van 3 kutyabarátja is akikkel sokat találkozunk. Máskor sosem csinált ilyesmit, szóval ézért picit megrémültem. Kisebb korában az ágyamban aludt velem, bújós kutyu még mindig
Jézus,elképzelni is rossz,hogy megáll a közeledben egy kutya (vagy valaki) és csak bámul..
Azt mondod csorgott a nyála,ez mennyire jellemző? Milyen fajta? Egyes fajtáknál normális,másoknál a túlzott/hirtelen nyálzás betegség hozzátartozója.
Ha ez gyakran elő fordul én inkább mrgnézetném a helyedben.😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!