Nagyon gáz kutyával albérletet keresni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék tapasztalataitokra. Mennyire nehéz úgy keresni albérletet, hogy azzal indítasz, hogy kutyát mindenképp vinni szeretnél oda.2010. szept. 14. 18:53
1/5 anonim válasza:
Nem gáz, csak sokáig fog tartani!
2/5 anonim válasza:
Szia! Sajnos elég nehéz kutyával albérletet keresni, hiszen nemsokan tolerálják. Dee.. nemszabad feladni, hiszen lehet az első tíz próbálkzás sikertelen, de lehet, hogy a következő meg bejön.
3/5 anonim válasza:
Én is kutyával keresek nem tudom hogy fog összejönni főleg h 5 németjuhászom van:S Most próbálom elajándékozni őket de már 9 évesek, nem hinném hogy sikerülni fog, tehetetlen vagyok :S
4/5 anonim válasza:
Albérlyetben lakunk és spánival. nekünk kikötés volt, hogy csak olyan helyre megyünk ahova jöhet a kutya is, mert soha hagynánk őt el. és kb 1 km-re a régi ehlytől máris találtunk új albérletet. A tulajdonos pasi imádja a kutyánkat (neki is van, asszem moszkvai őrkutya) és még az se zavarja, hogy a szőnyeg tele van szőrrel, de még a deguim se zavarják, pedig ha egy kicsit is tovább vannak a régi alomban, már bűzlenek de az meg se érzi, sőt azokat is imádja. :D
5/5 anonim válasza:
Elég nehéz. Arra készülj, hogy nem nagyon lesz esélyed válogatni, hogy jobb környék, meg rosszabb, világos, vagy sötét, stb.
Én úgy csináltam (melósabb, de hatékonyabb) hogy nem telefonon kérdeztem meg a kutyát,hanem ha tetszett a lakás, és szimpi volt a tulaj, meg én is neki, akkor. Úgy már könnyebb, mert ha látja, hogy tiszta vagy és jól ápolt, akkor könnyebben elhiteted vele, hogy a kutyád is ilyen.
Ami még javít a helyzeteden, ha előre szólsz, hogy természetesen hajlandó vagy magasabb kauciót fizetni, elköltözés esetén vállalod a festést, és bármilyen kárt tesz a kutya, azt megtéríted, ezt külön kéred, hogy legyen benne a szerződésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!