Elkaphatja egy kitya a norovirust?
Igen sajnos.
Hívj fel MOST telefonon állatorvost!
(ha budapesti vagy akkor ajánlani tudom Dr Juhász Tamást mert ő nagyon jó)
Akkor vegyetek gyógyszertárban sima, egyszerű ORVOSI SZÉN TABLETTA vagy POR, tabletta összetörve, ELŐÍRÁS SZERINT, konzerv, puha tápba keverve.
SÜRGŐSEN!
Amúgy ezt a PÁRODNAK IS! 😄 Természetesen nem konzerv kutyakajába, hanem vízben!
SÜRGŐSEN.
Regisztraltak nehany esetet, amikor az allat elkapta embertol a virust, de azok is macskak voltak.
Es egyebkent az az allaspont, hogy nem veszelyes az allatokra nezve a mi koronavirusunk.
Szoval barmi baja is van, kis esellyel covid, inkabb valami mas lesz.
Akit ajánlottam ők non-stop vannak feltűntetve bár ha nem Magyarországon éltek, akkor kb. mindegy DE telefonon 2 perc alatt adnak választ a kérdéseidre.
Nem tudom ki az az elmeháborodott aki az összes válaszomat pirosra állította (talány irígy vagy beteg) de ezekre is tudnak válaszolni telefonon. (Juhász klinika, nézd meg!)
De ahogy írtad a párod nem korona vírusos hanem noro-ja van.
Koszonom szepen a valaszokat. En nem pontoztam ( kicsit ertelmetlennek tartom a rendszert)
Igen nem korona csak mivel virus virus ezert probaltam osszehasonlitani. A koronat se kapta el tolunk. Es a neten se talaltam semmit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!