Ez milyen kutyafajta?
2022. márc. 21. 22:07
11/17 anonim válasza:
Mi ez a sok büdös paraszt itt újabban.Tedd fel normálisan a kérdést és akkor tudnak válaszolni.A fekete nagyobb darab itt a Labrador kölyök.
A pomerániai amire te gondolsz még csak nem is teljesen fekete,hanem fekete-cser/black and tan színű.Nézel,de nem látsz,az már nagy baj.
12/17 anonim válasza:
Ott az egyetlen teljesen fekete a labrador kölyök,milyen teljesen feketéről beszélsz te? A spitz amire te nyilaztál egy pomerániai törpespitz és a videón egy black and tan színű van..
13/17 anonim válasza:
Pontos választ adott mindenki,te tettél fel rosszul kérdést.A teljesen fekete kutya a videón egy labrador.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,végre válasz
Ezer bocsánat,hogy az általam nem ismert fajtáról nem tudtam,hogy black and tan színű a szőre és ez a hivatalos megnevezése.És megtanultam általatok,hogy ha egy kutya szőrének elég nagy része fekete,akkor ne feketének hívjam,mert van egy kevés szürke rész rajta.Köszönöm mindenkinek!🖤
2022. márc. 21. 23:48
16/17 anonim válasza:
Szerintem ez egy házi hörcsög tarka színű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!