Szerintetek melyik a világ legdrágább kutyafajtája és kb. mennyibe kerül?
de egyébként ez is amolyan szubjektív dolog, mert országa,fajtája, minősége válogatja, mert pl te előtttem szóló a fáraókutyát drágállod, én linkeletem Kínában mennyi egy tibeti masztiff, itthon olcsóbban megkapod ezt a fajtát. Lehet hogy pl Amerikában a fáraókutya olcsóbb mint Európában. Engem is le a karnak fikázni amikor a protekcióval 1000 euros kutyát akarok venni, hogy itthon olcsóbban is meg lehet venni(persze, csak nem a nekem tetsző típus)Szóval ez mindenkinek más.
Ja és ne tessék az 1000 euros kutyáért leszólni, tudom és fáj is a szívema menhelyi kutyákért+segitek azoknak a kutyuknak is, de ez a drága kutya az álmom.
Számomra a mi kutyáink a legdrágábbak - és keverékek. ;-)
Egyébként egy kutyáért annyit kérnek, amennyit meg tudnak adni.
Ha ezer aranytömböt is megadnak érte, akkor annyi.
És ez nem a kutyától függ, hanem az emberi butaságtól.
Naja, egy "gyönyörű kutyáért" milliókat is fizetnek, egy "koszos korcsért" meg senki egy kanyit sem, igaz... :-/
Az emberi butaságnak nincs határa...
Nem is arról van szó, hogy mennyiért adnák oda a saját kutyát, hanem arról, hogy mennyiért vennék.
Egy "minőségi" kutyáért százezreket, milliókat fizetnek.
Ugyanakkor egy menhelyi kutyát ha kivesznek, vagy egy keverék kölyökkutyát fogadnak örökbe, természetesnek tartják, hogy ingyen legyen, sőt örüljenek, hogy találtak valakit, aki viszi.
Pedig a menhelyi, vagy keverék kutya tartása, oltása, orvosi kezelése ugyanúgy pénzbe kerül.
Mégis, az egyiknél "természetes" hogy egy átlagember egy évi jövedelmét adják, a másikért meg semmit.
Azért ekkora különbség nincs kutya és kutya között -- csak az emberi butaság teszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!