Mit lehetne tenni ellene?
Ez egy ilyen iratlan szabaly, hogy x oratol x oraig csak kistermetu kutyakkal vagytok bent? Ha igen, akkor fel kell vilagositani.
Egyebkent meg a futtato kozos terulet ugye, pont annyi joga van bemenni, mint nektek. Az mas kerdes, hogy en se vagyok paraszt, en se vinnem akkor oda a kutyamat, de alapvetoen nalunk pl keverednek a kis es nagytestuek a futiban, nincs ebbol problema. Bar szerencsere minden kutya normalis, ritkan van olyan, hogy behoznak egy viselkedesproblemasat, de olyankor szajkosar es poraz is van rajta.
Igen, ez egy szabály úgymond.
A kicsik rettegnek tőle, és tényleg durván játszik a kutya, és a lábával "pofozgatná" a mieinket. Yorkik vannak, shih tzu-k, havanese kutyusok, azért ez nem poén egy ekkora kutyától....
Százszor elmondtuk neki, de leszarja. Én külön megmondtam neki, hogy ha ne adj isten megmarja a kutyája az enyémet (5 kilós yorkim van), vagy a kulcscsomóval fog kapni, vagy a sokkolóval a kutyája.
"Egy másik kutyás behordja a boxerét a futtatóra hozzánk kiskutyások közé."
A futtató nem kizárólag kistestűeknek van, nehogymár probléma legyen, ha bevisznek egy nagyobb testűt.
A boxer egy aktív, kajla, de nem agresszív fajta, nem fogja széttépni a kutyádat. Az, hogy egyszer megtámadták, nem azt jelenti, hogy a széltől is óvni kell. Nyilván nem a boxer hibája, ha az ölebek befosnak egy nagyobb kutya láttán.
Ha saját kutyádnak a fegyelmezését megismered, egycsapásra a boxerét is.
Amikor odajön az óriáskutya ,akkor a zsebkutyádat és az óriást is helyre rakod, egycsapásra élhetővé válik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!