Láthatatlan kerítés nagy (4000nm) telekre?
Adott egy kutyus, egy 4000nm körüli telek és egy gazdi aki félti a kutyust. A telek mindenhonnan el van kerítve, normális kerítéssel, de félek hogy amikor nem figyelünk rá, szétfeszíti valahol a kerítést és kiszökik. Nem történt még ilyen, de most jön a tavasz és kan kutyusom van ezért érthető az aggodalom.
Nézelődtem, és a legjobb megoldásnak ez a láthatatlan kerítés tűnt. Ezzel csak az a baj, hogy az általuk kínált vezetékek hosszúsága nem elegendő. Valaki tud ilyet nagyobb telek körbehúzásához, vagy egyéb megoldást amivel biztonságba tudnám a kutyust? A kerítés az kerítés, a tüzelő kutyusnak nem okoz gondot, a környéken több kutyus is el szokott tűnni ilyenkor.
Negatív kommenteket hanyagoljuk, nem vagyok kiváncsi a szidáskora.
Én Tractive-et vettem a kutyámra mert ő is szökős, igaz kicsit húzós főleg, hogy az alkalmazás előfizetéssel működik csak, de imádom, így legalább nyugodtan el tudok menni otthonról, kint tudom hagyni a kertben.
Ezt használom pontosan és itt utánna is tudsz olvasni:
3-as: pontosan milyen villanypásztor? Árban kb mennyire jönne ki, egy ekkora területre?
4-es: Ez szuper kis cucc, utána nézek!
Köszönöm a segítségeteket! :)
Ilyen v.pásztorom van:
Plusz kell vezeték, szigetelők és egyéb kiegészítők. Kb. 60 ezerből kihozható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!