Most akkor mi is van?
Figyelt kérdés
Szőlőt tartalmaz. Elvileg a szőlő maga mérgező a kutyák számára bizonyos mennyiségben.
2022. márc. 7. 12:45
11/15 anonim válasza:
En brit care championnal etetem a kutyamat, elvileg ez a tap kiallitasi kutyaknak van, gyakorlatilag meg szerintem halal mindegy. Vagy nem tudom, de nekunk ez most nagyon bevalt, nem fogunk valtani egy darabig, az tuti.
12/15 anonim válasza:
A szőlő és mazsola valóban káros a kutyákra a benne található borkősav miatt, ami veseelégtelenséget okozhat. A multivitamin összetevői között azonban a borkősav nem található meg, a szőlőből ezt kivonják és csak a kutya számára fogyasztható, jótékony elemeket hagyják benne.
Legalábbis remélhetőleg.
13/15 anonim válasza:
Ez a készítmény a szőlőmagtól függetlenül is többet árt mint használ.
Nincs is szükség egyébként táplálék kiegészítőre sem (vagyis ilyenre biztos nem),ha jó táppal etetsz.Amennyi a plusz pénz az ilyenekre annyiból veszel rendes tápot havi szinten.
Zöldkagyló por,lazacolaj,porc erősítők jobban jönnek amúgy is,mint táplálék kiegészítő. :)
14/15 A kérdező kommentje:
Algatartalmú vitaminnal kapcsolatban véleményetek? Idős kutya részére lenne a vitamin amúgy, ami nem sajátunk, de családban van.
2022. márc. 7. 14:25
15/15 anonim válasza:
Idős kutyának az immunerősítés a legcélravezetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!