Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusomat el kellett...

A kutyusomat el kellett sajnos altatni. Az esetet jelenteni kell a helyi önkormányzaton, vagy elég, ha a doki tud róla?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

8, nem merül fel, mert ez teljesen abszurd. Nem kell kivetetni a chipet. Az állatorvos aki elaltatta, bevezeti a rendszerbe hogy az állat már nem él. Mint ahogy minden évben frissíti a veszettségoltásnál az utolsó oltás időpontját.

Több teendő nincs, és ez akkor is így van, ha a sárga földig pontoztok. 30 éves kutyás múlttal sajnos nem egy kutyát veszítettem már el.

2022. márc. 3. 23:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó, ment a zöld. A kis könyvét visszakaptam, a doki beírta, hogy véglegesen elaltatva, ott a dáttum, aláírás pecsét. Csippantotta a chipjét szegénykémnek.

2022. márc. 4. 07:14
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
11: TE tudod, 30 év után. És aki ezt nem tudja, honnan kellett volna tudnia?! Nem engem kell pontozgatni, mert felvetettem egy lehetséges kérdést amit átlag ember NEM tud. Te meg okoskodsz itt.
2022. márc. 4. 18:06
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

13, a kettes válaszban megírtam amire a kérdező kíváncsi volt. Azaz hogy nem kell bejelenteni. Erre le lettem pontozva. Erre írtam hogy akármennyire lepontozhattok, ettől még így van. Én pedig válaszoltam a kérdésre, hogy az is tudja aki nem tudta. Innentől kezdve nem tudok mit kezdeni azzal ha valaki nem hiszi el és nyomja a pirosat. Akkor menjen bejelenteni. Az önkormányzatnál is azt fogják neki mondani hogy nem kell bejelenteni.

Érted, a kérdezőnek megírtam az infót hogy nem kell, erre jött a sok hülye felülírni a pirosakkal, mintha nem úgy lenne. Te is itt pattogsz hogy mi van aki nem tudja. Hát pont ezért írtam meg, hogy aki nem tudja, az megtudja. Vicc.

(Kérdező, természetesen ez nem neked szólt, hanem azoknak akik pontozgattak meg beszólogatnak.)

2022. márc. 4. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
14: " Nem kell kivetetni a chipet. " Én erre reagáltam. És még mindig igen, van aki nem tudja. Vagy ha nem elaltatják a kutyát csak öregségben elpusztul, mi a teendő (kell e jelenteni, mi lesz a chippel stb). Neked lehet, hogy magától értetődő, de úgy beszélsz, mintha mindenkinek az lenne.
2022. márc. 4. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Még egyszer mondom, hogy leírtam a kettesben, hogy SEMMILYEN hasonló teendő nincs. Nyilván ha ki kéne vetetni a chipet, azt írtam volna mint teendő. Sajnálom ha ennyire nehezen lehet értelmezni egy egyszerű hozzászólást, de én nem pazarolok több időt arra hogy megérttessem.

Keress más áldozatot vagy mittudomén, nekem erre sem időm, sem kedvem nincs hogy itt hárítsam a frusztrált marcangolásodat.

2022. márc. 4. 18:27
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Én kérek elnézést, azt hittem nem értetted meg amit a 11-ben és előtte 8-ban írtam. Frusztráció hálistennek nincs, már nem veszem fel az ilyesmit.
2022. márc. 4. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!