1/13 anonim válasza:
Németjuhász, hogy fajta tiszta-e azt nem tudom
2/13 anonim válasza:
Német juhász jellegű... De nem fajtatiszta.. Nagyon cuki
3/13 anonim válasza:
De kis aranyos! Nemet juhasznak nez ki szerintem is. Orulok, h lathattam :)
4/13 anonim válasza:
15 kg-os keverek lesz felnott korara. Kicsik a tappancsai es alaba is.
A nemetjuhasz ugyanilyen idosen vaskosabb sokkal.
5/13 anonim válasza:
4-es és nagyobb is a németjuhász kölyök és a szőre is hosszabb, nem testre simuló.
6/13 anonim válasza:
Németjuhász jellegű, de biztosan nem fajtatiszta.
7/13 anonim válasza:
Szerintem valamilyen kopó keverék inkább a képen látható kölyök. AZ erdélyi kopónak van ilyen színe, de testalkatilag nem egészen így néz ki egy erdélyi kopó kölyök.
8/13 anonim válasza:
6-os szerintem nem németjuhász jellegű, egyáltalán nem így néz ki egy németjuhász kölyök.
9/13 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a válaszokat,👍
Igen valószinű keverék, mert kis bitang csavargó az annya!
A szomszéd kutyus, szoktam enni adni neki, már ideszokott a kerítéshez,
Reggelente mindig vár!😊
2022. febr. 28. 08:23
10/13 anonim válasza:
Tüneményes a kutyus és nem akarok negatívkodni csak praktikusan: látom a keritést, készülj fel rá hogy hamarosan észreveszi hogy ha téged akar, akkor átbújhat a háló alatt.
Innentől fogva már ismered a koreográfiát......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!