Honnan szereztek be kutyatápot?
Utoljara a petissimorol 15 kilos zsakot.
Elotte fressnapfbol 12,5 kilosat.
14, na ne!!!
Többieknek köszi
Első válaszoló vagyok.
Kettő felnőtt cane corsonak és egy foxi keveréknek vásárolok onnan.
Elsősorban:
Facebook Marketplace, legtöbb esetben kiderül, hogy allergiás valakinek a kutyája a tápra, és felrakja féláron, de láttam többször ingyen elvihetőt is. A kedvencem, mikor junior tápot tesznek fel, mert a kutya elmúlt 8 hónapos... minden esetre én jól járok. :)
Jófogás, ugyan az, mint az előző.
Zooplus, ott 3% kedvezmény is jár, ha tagságit veszel, jó akcióik szoktak lenni, van, mikor 2 nap alatt kiszállítják a csomagot.
Fressnapf, Real Nature tápok (Original, Country, Wilderness) szezonális akcióban megfizethetőek.
Kutyamánia, jó ár-értékű termékek.
Emag, néha vannak jó akcióik.
Britshop.hu, Premium, Care és Fresh tápok szerintem itt vannak a legjobb áron, bár a Zooplusnál is lehet kapni újabban, akcióban lehet ott már jobban megéri.
Amivel még szemezgettem:
Eledelporta
ABC-Zoo
Okosgazdi
Kutyakajás
Egyébként most terveztem elolvasni dr. Molnár Zsolt - Tápos zacsiba zárt kutyabetegségek c. könyvét, lehet, hogy utána már csak piacozni fogok, ill. Barfshop, Farkaskonyha, vagy az Auchan húspultjánál fogok vásárolni...
Zooplus és Fressnapf.
Az egyik kutya Brit és Rocco eledelt eszik,a másik Real Nature Wilderness minit.
Kis testű felnőtt kutya mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!