Kinti benti kutyáknak kint is és bent is van külön helyük?
Figyelt kérdés
Kint ház, bent kosár, vagy valami puha fekhely. Nálatok hogy van?2022. febr. 24. 20:24
1/12 anonim válasza:
Nem,csak bent van.Kijár a házból,de bent alszik.A nappaliban van fekhelye.
2/12 anonim válasza:
Nálunk is bent alszik, de van kint neki fekhely, amin tud napozni szép időben.
3/12 anonim válasza:
Kint hőszigetelt + szalmával bélelt háza van, de villámlás vagy nagy hideg esetén lakásban fekhelye van.
4/12 anonim válasza:
Nálunk főleg télen szokott bent lenni, de akkor is legtöbbször éjszakára. Egyébként ha nagyon rossz idő van vagy fél kint (pl tüzijáték), akkor is bent van. Kint kutyaháza van, az meg egy fedett helyen van (veranda). Ha bent van, akkor a konyhában (ebédlővel egyben van) alszik az asztal alatt egy puha törülközőn, amit olyan édesen maga köré tud tekerni. :)
5/12 anonim válasza:
Nekem kuvasz van, napközben legtöbbet ott van, ahol én... ha kinn vagyok, kinn van, ha benn vagyok, benn van. van benn fekhelye, de többnyire a lábamnál fekszik az asztal alatt, a konyha-nappaliban (máshová nem mehet a lakásban, és bútorra sem mehet fel, de nem is nagyon akar) vagy a teraszon.
Éjjel kikéredzkedik, nem szeret benn aludni, neki az "munkaidő". Van rendes kutyaháza, de nem szokott bemenni. A tornácon, a lábtörlőn fekszik télen is... mondom, hogy bolond, de nem érdekli. Illetve járja a telket ékszaka, megvannak az útjai, ahol mászkál.
6/12 anonim válasza:
Szerintetek miféle marharépa húzta le a válaszainkat? :D
7/12 anonim válasza:
Nem akarom elszólni,de az enyémet nem.Majd mindjárt valaki más fogja,hogy ne lógjak ki a sorból. x)
8/12 anonim válasza:
7-es, szerintem a vaksi nem vette észre a Te válaszodat, de biztos veled sem fog kivételezni. :D
9/12 anonim válasza:
6# biztos valaki, aki nem bírja a kutyákat xd merthogy a válaszainkban, ahol a saját dolgainkat írjuk le, nincs semmi "nemhasznos"
10/12 anonim válasza:
Ugyan mi panelban lakunk, de van nyaralónk, ott természetesen kinti-bentiek. Nincs kint házuk, egy szőnyeg van kitéve nekik a teraszra, ott szoktak pihenni, vagy a fűben. Bent fekhelyük van, de többnyire az ágyban alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!