Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bravecto tabletta vényköteles?

Bravecto tabletta vényköteles?

Figyelt kérdés
Először kapná a 6 hónapos kutyám. Ma már találtam benne egy kullancsot :(

2022. febr. 20. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Milprazont adok szívfèreg ellen. Àllatorvosnàl veszem. A Nextgardról sok rosszat olvastam. Egy hónapban adtam, aztán nem mertem.
2022. febr. 20. 15:24
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 Köszi szépen! Holnap beszélek a dokival, köszönöm a tapasztalatokat.
2022. febr. 20. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Én mindig bravectot veszek, egyszersem kértek vényt...

Az igaz, hogy én egy olyan állatpatikába járok, ami mellett van egy rendelő is, szóval azt nem tudom hogy minden patikában kiadják-e.

2022. febr. 20. 16:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Közben megrendeltem a Foresto nyakörvet, mert ha a Bravecto nem véd szúnyog ellen, tök felesleges azt adnom. A Foresto szuperül bevált az előző kutyámnál. Szúnyogszezonban pedig vérvétel, ha negatív (remélem) utána havonta íratok Milprazont míg tart a szúnyogszezon. Köszönöm, sokat segítettettek!!! :)
2022. febr. 20. 16:13
 15/19 Maya Bunnyheart ***** válasza:
70%

Többféle módon lehet védekezni az élősködők ellen.

Minden élősködő ellen védő tabletták: Nexgard Spectra, Simparica Trio. Ezeket negatív szívfereg teszt után,havonta kell adni. Szerintem ez a legegyszerűbb.

Nyakörv vagy spot-on + szívfereg elleni tabletta, itt nem mindegy hogy mit mivel kombinálsz mert vannak olyan hatóanyagok amik nagyon terhelik így a kutyát.

Ami mehet így: Foresto nyakörv + milbemax/milprazon (ez ugyan az a hatóanyagú gyógyszer csak más néven)

És ezen az oldalon leírják a többi tudnivalót a témával kapcsolatban. [link]

2022. febr. 20. 18:08
 16/19 A kérdező kommentje:
A Simparica-t már ajánlották, hogy jó... Mindjárt utánaolvasok. Köszi szépen, s nem tudom ki pontozgat le, én mindenkit felpontoztam. :)
2022. febr. 20. 19:20
 17/19 A kérdező kommentje:
A Simparica nagyon szimpatikus, árban is teljesen korrekt. Remélem hatásos is. Holnap megkérdezem az állatorvost.
2022. febr. 20. 19:24
 18/19 Maya Bunnyheart ***** válasza:
100%
Van egy pár olyan egyén aki csak lepontozni jár ide, és nem azért pontozza le a válaszokat mert nem hasznosak, hanem azt akarja elérni hogy senkinek se legyen 100%os a válasza..neki ez a boldogság..
2022. febr. 20. 19:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Simparica Trio-t kapott a kutyám végül, az orvos a Nextgardot javasolta, de mondtam ennek kedvezőbb az ára és 5 hétig véd nem négyig... Hát, remélem hatásos lesz :)
2022. febr. 21. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!