Ágyas tóni kérdése:
A kutyám 6 éves és tele pisili a lakást. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Már rég szobatiszta és egy hete telepisili a lakást. Mit tudok tenni?2022. febr. 19. 21:02
1/6 anonim válasza:
Orvoshoz kene vinni, mert ez valami bajt jelez. Lehet, hogy felfazott, a vesejevel van valami, akarmi.
2/6 anonim válasza:
1 hete szerencsétlen állat vizelettartási problémákkal küzd és nem jutott eszedbe orvoshoz vinni? Öregem...
3/6 anonim válasza:
Mennyi okádék kutyatartó van de tényleg. Egy hete bepisil szegény kutya és te csak nézed? Miért nem vitted eddig állatorvoshoz? Ki tudja mi baja, lehet felfázott vagy felnyalt valamit.
4/6 anonim válasza:
Én ezt tényleg nem értem. Egy régóta szobatiszta kutya egy hete telepisili a lakást, és tényleg nem látta még orvos? Azt megértem, hogy valaki nem rohan rögtön az orvoshoz, ha egyszer történik baleset, de napokon keresztül folyton megismétlődik ez a dolog, és még mindig nem látta orvos? Én csak tényleg nem értem, hogy mi jár ilyenkor az ember fejébe. Az én kutyám 8 év alatt még sosem pisilt be, ha pedig ez többször megtörténne egymás után, akkor tudnám, hogy valami nem oké vele, nem várnék egy hetet vele. Ez egy afféle egyértelmű dolog, hogyha a kiskedvenced furán viselkedik hosszabb ideig, a megszokottól eltérően, akkor valami baja lehet.
5/6 NTBS válasza:
Vidd el orvoshoz, mert lehet, hogy veseproblémái lettek.
6/6 anonim válasza:
Cukorbetegség meg a vesebetegség egyik kezdeti tünete a sok pisi.
Inkontinencia is előfordult.
Igazából egy teljes vérkép mindenképpen kellene,szóval holnap vidd el dokihoz és kérj egy teljes labort.
Bármi baja is van kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!