Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mekkora lesz a...

Szerintetek mekkora lesz a keverék kutyusom?

Figyelt kérdés

Most lesz 7 hónapos, 17,2 kg.

Anyukája labrador-puli keverék, apukája fajta tiszta pointer. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz...

2022. febr. 18. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem tudom mekkora lesz, de teszel fel képet róla? Nagyon cukinak tűnik leírásból 🙂
2022. febr. 18. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Hehe. Lesz az a kutya még 25kg, ha nem több :D a labrador és a pointer sem picike, ismerősöm labrador kanja 40kg
2022. febr. 18. 20:59
 3/8 A kérdező kommentje:
2022. febr. 18. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Háááát, nem gondoltam, hogy nagy kutyát akarok 🙂 de már ez van, így is imádom a hülye fejét...
2022. febr. 18. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Hát,egy 20-25kg-ra szerintem számolj,meg egy kis fél fejnyi magasságra még.Szerintem. :ő

Szuka vagy kan kutyus?:)

2022. febr. 18. 21:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Kislány, szóval kisebb lesz szerencsére mint egy kan. Amúgy csak az ízülete miatt kérdezem, mert gyerekként volt németjuhászom, sajnos a vége a hátsó lábai lettek... 😓

Most neki már adok vitamint+immunerősítőt, mobility tápot is kap, de akkor veszek lazacolajat is.

2022. febr. 18. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Inkább mindig az időjárásra és a terepre figyelj ameddig még növésben van,illetve ne kapjon magas fehérjés tápot. :)

A német juhászkutya amúgy is nagyon hajlamos fajtájából adódóan is gerinc,csípő,könyök és térd problémákra.Átlagos kutya normál étrenden nem igazán szenved ilyenektől,hacsak nincs kint a nagy hidegben úgy,hogy a szőre azt nem bírja.

A hideg,a lépcsőzés,a korán túráztatás,a magas ágyról fel-le ugrálás,a magas fehérje tartalommal bíró tápok (túl gyors növekedés,hirtelen növekedés) csúnyán tönkre teszik az ízületeket.

2022. febr. 18. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csini.
2022. febr. 19. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!