A szomszédom kutyája nagyon súlyosan megtépte a kutyánkat! Ráadásul nem volt benne annyi gerinc, hogy szólt volna még csütörtökön, amikor a dolog történt, csak ma délelőtt szólt hogy nem tudja mi lett a kutyával, de ott fekszik náluk. Mit tehetek?
Köszönöm érdeklődéseteket! Igen jól van a kutyus! Talán már túlságosan is! Túlságosan elkényeztettük az elmúlt 2 hétben most meg már nem fér a bőrébe!
Kapott antibiotikumot meg nem tudom hányféle és milyen gyógyszert meg infúziót, meg fájdalomcsillapítót....
Aztán a múlt héten pénteken a dokinő elárulta, hogy nem gondolta, hogy életben marad! Én meg mondtam, hogy nagyon dühi lettem volna, ha annyi idő, energia és nem utolsósorban pénz ráfordítása után képes lett volna elpusztulni..... :D
Lassan kiderül majd az igazság is! A szomszéd 10 éves kisfia megkérdezte, hogy mi történt a kutyussal, mert tölcsér volt a fején! Én mondtam, hogy megtépték a kutyák! " A Nelli volt?" Hát a Nelli volt? "Nem tudom, én nem láttam, én nem voltam itthon........." Látod ezt elhiszem, hogy nem láttad, de tudod! "Nem láttam!"
És az arca mindent elárult! Egy gyerek nem hazudik, a szája lehet, de a szeme, az arca soha.......
Ja és még annyi! Ő jár oda mert azt a WC-t használja, csak a kutyái nem járnak oda!
Nem tehetek feljelentést, mert nem tudok bizonyítani semmit! Az amit elmondtam csak a tények összerakásából levont következtetések! "De a hazug becstelen ember előbb utóbb orra esik!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!