Törpe pincsernek név?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha írnátok lány törpe pincsernek név ötleteket!😊2022. febr. 16. 21:27
13/21 anonim válasza:
Guzmi, Tiki, Mufi, Szuszi, Pilla, Kóc, Tömpi, illetve Zsiráf.
16/21 anonim válasza:
Mi a törzskönyvi neve? Ahhoz illőt szoktak választani, vagy ha jól hangzik meghagyják azt, vagy a becézett formájàt.
Szóval mi a tk neve?
17/21 anonim válasza:
Miért van minden válasz ennyire lepontozva? (jó van egy pár kreténség, de akkor is).
18/21 anonim válasza:
Jahh én se értem,a szatyorpatkány igenis találó név.Ami kisebb mint egy cica mi más lenne??🙂
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!😁 Bogi lett.😊
Senkit sem pontoztam se fel, se le. Nem értem én sem, miért van ennyi lepontozás.
2022. febr. 18. 14:09
20/21 anonim válasza:
Amúgy ez tenyleg gáz ez a lepontozgatás. Tényleg a tk névhez illőt szoktunk választani, el nem tudom képzelni, ebben mi nem hasznos infó… 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!