Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja?

Miért csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves kisméretű kutyám..

Idáig nem volt vele semmi probléma,de kb egy hónapja majdnem minden hajnalba felkelt..és úgy viselkedik mintha akkor mentem volna haza. Ugrál..karmol és nagyon boldog..hajnal 4-kor...mit csináljak vele?rászolok akkor arrébb megy..de mihelyt megmozdulok újra kezdi..mi lehet ez..idáig nem csinált ilyet..

2022. febr. 14. 05:56
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom le/ki akar menni.

Próbáld meg,ha nem lökd ki a f*szba a szobából,majd megtanulja hogy ne ébresszen.Nem kakas hogy kukorekoljon hajnalban.

2022. febr. 14. 07:19
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hogy ki akar menni mert dolga lenne, kezd lassan idősödni, lehet hogy többször kéne neki. Ez csak egy tipp, de másra nem nagyon tudok gondolni.
2022. febr. 14. 07:22
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Engedd ki egy kicsit
2022. febr. 14. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Lehet azt hiszi, hogy már felkelsz és örül neked illetve, hogy mentek sétálni.

Az én kutyám olyankor szokott kapargatni meg bökdösni, amikor szeretne lemenni.

2022. febr. 14. 12:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam..de nem...felkelek.. és kiakarom engedni..már alszik:)

Mint aki jól végezte dolgát...

2022. febr. 14. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
72%

:D Olyan nálam is van, mivel panel így idő, hogy le tudjam vinni; -reggel-

amíg gyorsan átöltözök, direkt sietek, hogy minél előbb mehessünk, addigra vissza megy a szobába az ágyára és alszik :D

Azt nem tudom miért csinálja, annyi tudok mondani nem csak a te kutyád csinálja. :D Aztán valaki lehet tudja a megoldást.

2022. febr. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!