Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Pitbull ennyire kitartó? a...

A Pitbull ennyire kitartó? a sok felelőtlen gazda miatt nem kéne "jogosítványhoz" kötni a fajtát?

Figyelt kérdés

Számtalan videó lelhető fenn a neten pitbulltámadásokról (csak erős idegzetűeknek).A fajta szivóssága az alábbi felvételen is látszik,egy gyenge kezű gazda alatt gyakorlatilag azt csinál amit akar.Nem lenne célszerűbb hasonlóan a lőfegyverekhez egy alkalmasság igazoló teszten átmenni annak aki akar egy ilyen kutyát?

[link]

2022. febr. 13. 19:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%
#10 jaj ez a szőrszálhasogatás, hogy arra lett kitenyésztve vagy arra volt használva, nem mindegy? Mindkét esetben veszélyes és kész.
2022. febr. 13. 21:02
 12/26 anonim ***** válasza:
19%

Rohadtul nem mindegy,mert ha már beidézel valamit akkor járj utána,hogy az hiteles is legyen.

A Pit egy olyan kutya aki nem való mindenkinek,sokkal inkább talán szinte senkinek nem is való.Mégis tartják,mert legális lett mindenféle engedély nélkül tartani.. :D

Oké,hogy régen is volt RITKA ESETBEN ha ezt valaki ki tudta játszani,de nem rohangált boldog boldogtalan a neveletlen bull típusújával az utcákon.

Én 7.kerületi vagyok,itt tudod hány ilyen van a keleti környékén? Persze az idegbeteg mopsz és a már 2 utcával odébb visítást kezdeményező Yorkie se jobb,de az mégse szedi szét a másik kutyát ha netalán elejti a gazda a pórázt vagy ostoba mód rózsaszín flexin vezeti a pitet/staffit mert az övé az olyan kis "báránylelkű" és minden kutyát szeret.(jól megharapdálni)

2022. febr. 13. 21:10
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos az ütés nem nagyon használ, hacsak akkorát nem ütsz, hogy elájul vagy belehal. Voltam hasonló szituban, amikor a pit rátámadt a kutyámra és nem eresztette, ott botot kellett a szájába dugni és azzal szétfeszíteni.
2022. febr. 14. 06:23
 14/26 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig oldalba rúgjatok.Tüdő,gyomorszáj.

Ereszteni fog,de gyorsnak kell lenni,és arrébb kell rángatni onnan mert pillanatok alatt talál új fogást.

2022. febr. 14. 07:12
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

13 szerencsés vagy, ha bottal sikerült.

Egyszer láttam ilyen támadást. A kutya nem rázta, nem tépte, csak szorította. Ütöttük, tarkón, mindenhol, meg sem kottyant neki.

Már hoztam a 38-as kulcsot, hogy azzal csapjuk le, de addigra elengedte magától és elment.

2022. febr. 14. 12:17
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

14, ezzel az a baj, hogy ha épp a te lábadon van az az új fogás, a nem olyan vicces.

Nem tudom mennyire általános, de az ilyen videókban mindig azt látom, hogy csak a kiszemeltet próbálja elintézni, de mi van ha egyszer nem?

2022. febr. 14. 12:19
 17/26 anonim ***** válasza:
37%

Pont, hogy az ütés nem jó. Attól nem engedi el addig, míg eszméleténél van.

Botot kellett a szájába dugni és azzal szétfeszíteni. Ez így simán működött.

2022. febr. 14. 15:54
 18/26 A kérdező kommentje:
És ha nincs a közelben egy erre alkalmas bot?
2022. febr. 14. 16:24
 19/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk én a sokkolót se értem,egy embert meg tud tántoritani egy pitbullt meg nem?
2022. febr. 14. 16:27
 20/26 anonim ***** válasza:
76%

Hát ezek ilyenek bizony. Erre voltak tenyésztve, szelektálva, normális náluk az kutya agresszió.

Vagy szétveszíted valamivel a száját, vagy lefojtod a másik kutyáról. Környékemen volt olyan hogy a pitet a Duna-parton szabadon engedték szaladgálni, nekiment másik kutyának, és a gazda rutinosan már vitte a vízhez hogy beledugja a fejét, mert így engedi el...

Rohadt strapabíró kutyák, szarul használva.

2022. febr. 14. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!