A Pitbull ennyire kitartó? a sok felelőtlen gazda miatt nem kéne "jogosítványhoz" kötni a fajtát?
Számtalan videó lelhető fenn a neten pitbulltámadásokról (csak erős idegzetűeknek).A fajta szivóssága az alábbi felvételen is látszik,egy gyenge kezű gazda alatt gyakorlatilag azt csinál amit akar.Nem lenne célszerűbb hasonlóan a lőfegyverekhez egy alkalmasság igazoló teszten átmenni annak aki akar egy ilyen kutyát?
Rohadtul nem mindegy,mert ha már beidézel valamit akkor járj utána,hogy az hiteles is legyen.
A Pit egy olyan kutya aki nem való mindenkinek,sokkal inkább talán szinte senkinek nem is való.Mégis tartják,mert legális lett mindenféle engedély nélkül tartani.. :D
Oké,hogy régen is volt RITKA ESETBEN ha ezt valaki ki tudta játszani,de nem rohangált boldog boldogtalan a neveletlen bull típusújával az utcákon.
Én 7.kerületi vagyok,itt tudod hány ilyen van a keleti környékén? Persze az idegbeteg mopsz és a már 2 utcával odébb visítást kezdeményező Yorkie se jobb,de az mégse szedi szét a másik kutyát ha netalán elejti a gazda a pórázt vagy ostoba mód rózsaszín flexin vezeti a pitet/staffit mert az övé az olyan kis "báránylelkű" és minden kutyát szeret.(jól megharapdálni)
Ilyenkor mindig oldalba rúgjatok.Tüdő,gyomorszáj.
Ereszteni fog,de gyorsnak kell lenni,és arrébb kell rángatni onnan mert pillanatok alatt talál új fogást.
13 szerencsés vagy, ha bottal sikerült.
Egyszer láttam ilyen támadást. A kutya nem rázta, nem tépte, csak szorította. Ütöttük, tarkón, mindenhol, meg sem kottyant neki.
Már hoztam a 38-as kulcsot, hogy azzal csapjuk le, de addigra elengedte magától és elment.
14, ezzel az a baj, hogy ha épp a te lábadon van az az új fogás, a nem olyan vicces.
Nem tudom mennyire általános, de az ilyen videókban mindig azt látom, hogy csak a kiszemeltet próbálja elintézni, de mi van ha egyszer nem?
Pont, hogy az ütés nem jó. Attól nem engedi el addig, míg eszméleténél van.
Botot kellett a szájába dugni és azzal szétfeszíteni. Ez így simán működött.
Hát ezek ilyenek bizony. Erre voltak tenyésztve, szelektálva, normális náluk az kutya agresszió.
Vagy szétveszíted valamivel a száját, vagy lefojtod a másik kutyáról. Környékemen volt olyan hogy a pitet a Duna-parton szabadon engedték szaladgálni, nekiment másik kutyának, és a gazda rutinosan már vitte a vízhez hogy beledugja a fejét, mert így engedi el...
Rohadt strapabíró kutyák, szarul használva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!