Lehet baja tőle?
Figyelt kérdés
Délután setalasnal a kutyám megevett valami hús szeruseget. Félek hogy nem e volt mérgezett. Eddig nem láttam semmi tünetet, utoljára nyolc óra körül néztem rá. Anyum azt mondja ennyi idő alatt lett volna már tünete. Viszont egy kicsit be vagyok parazva miatta. Kb három óra körül volt ez. Lehet valami baja tőle?2022. febr. 9. 21:37
1/2 anonim válasza:
Nálunk mikor bezabált valamit a kutya, akkor aznap később kihányta szerencsére. De olyan is volt, hogy valamit beevett és utána lazább volt a kakija. Az orvos adott neki szurit, meg gyógyszert. Lett végül valami baja a kutyusnak?
2/2 A kérdező kommentje:
Szia. Hála nem lett végül semmi baja, lehet valaki csak azért dobta oda ki mert esetleg romlott volt vagy nem tudom. Mindenesetre nagyon megnyugodtam. Köszi a válaszodat, és a kérdést!❤️🥰
2022. febr. 17. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!