A kóbor kutyák miért ugranak a kocsi elé?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 19:42
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, de ez a kiugralás nem csak a kutyákra jellemző, eddig minden állat így reagált. Macska, fácán, őzek. Nem tudom miért a kocsi elé kell vetniük magukat, ezzel az erővel a farkas szájába is beleugranának :/
12/12 anonim válasza:
Valamiert az agyunk abba az iranyba iranyit minket amit latunk (valoszinu van ennek tudomanyos magyarazata is) ... de csak bele kell gondolni, hogy miert mennek neki a leallo savban 'elakadt' autoba.
Volt rola szo valamelyik tudomanyos csatornan, hogy miert tortenik ez - sajnos nem emlekszem az okara ... velem is elofordult, hogy bicikliuton felre alltam gumit cserelni, amikor jott egy csalad. Ut szelen alltam, senkit nem zavartam, a gyerekuk meg is annyira nezett, hogy egyenesen nekem bringazott :) Kutyamba is belehajtott egyszer egy bringas - az is annyira nezte a kutyat, hogy elfelejtett fekezni es egyenesen beletekert a kutya oldalaba, pedig nem is az uton volt a kutya.
Szoval valamiert neha rossz iranyba huz az agyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!