Eszkuláp Állatvédő Egyesületről személyes tapasztalat? Pozitív, negatív is jöhet
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 13:25
11/12 NapraSzotyi válasza:
Nagyon rossz tapasztalataim vannak. Időpontra mentünk,amit előre egyeztettünk. Természetesen a kutya ott se volt, elfelejtették elmondani hogy más címen van egy magánháznál. (De ezt is csak 3 különböző személlyel való egyeztetés után tudtuk kideríteni, mert a menhelyen a hölgyet se ismerték akivel egyeztettünk…. ) Mikor végre megkaptuk a számát hogy elkérhessük a címét, visított a nevetéstől hogy nem jutott eszünkbe rákérdezni a kutya kilétére, majd minősíthetetlen stílusban közölte véleményét. Levegőt sem kaptam, hihetetlen volt számomra ez a stílus/hozzáállás miután 140km-ert tettünk meg feleslegesen.
A kutyussal végül nem is sikerült találkoznunk. (13éves öreg kutyus lett volna) Nagyon sajnálom.
12/12 mutyeszmutyesz válasza:
Szerintem aki valamennyire is követi őket mondjuk fbn, az rájön, hogy több helyen is vannak kutyáik, Mányban, a 18.kerben, ideiglenes befogadóknál panzióban stb. Én ha 140 kmt utaznék előtte azért biztosra mennék hova kell menni. Julinak van egy stílusa,ez tény, mikor mi fogadtunk örökbe nekünk is fura volt, de sztem ez is egyfajta szűrő, a kutyákhoz nagyon ért és képbe van. Én akárhányszor írtam nekik emailt, mindig készségesen és kedvesen válaszoltak. Egyébként a holnapjukon ( eszkulap.hu) minden kutya megtalálható, jellemzéssel mindennel, amit ha elolvas az ember lehet megspórol egy pár felesleges emailt, amire ha esetleg nem azonnal jön válasz akkor lehet mindenhol véleményezni az Egyesületet, hogy bunkók meg ilyenek meg olyanok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!