Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik az a kutyafajta, amit...

Melyik az a kutyafajta, amit nem kedvelsz? Miért?

Figyelt kérdés
Kulturáltan válaszoljatok!

2022. febr. 5. 11:48
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
74%
Nekem a puli nem jön be annyira.
2022. febr. 5. 12:31
 12/26 anonim ***** válasza:
58%

Uszkár. Nagyanyámnak volt egy, elkényeztetett, idegbeteg kis idióta volt. Ami tudom, nem az ő hibája, mielőtt nekem estek, de én kutyát így még nem utáltam.

A többi, számomra esztétikailag nem tetsző fajtához nem fűződik negatív érzelmem (csivava, mopsz, bulldog), de sose tartanék.

2022. febr. 5. 12:58
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Yorkshire terrier. Tucatkutya, minden panelházban van egy.
2022. febr. 5. 13:54
 14/26 anonim ***** válasza:
85%

Bullterrier, szegény úgy néz ki, mint egy patkány feje egy kutya testén. A régi bullterrier, amikor még nem volt ilyen patkányszerű feje, jobban tetszene, de olyan már nincs ebből a fajtából.

Nem tetszenek a horkoló hangú nyomott orrú kutyák sem, már csak azért sem lenne ilyen kutyám, mert horkoló emberrel sem tudok egy helyiségben aludni.

A csapott hátú németjuhászok sem tetszenek, nem is értem, mi a jó ebben a tenyésztési irányban, ha még nincs is bajuk, akkor sem látszanak egészségesnek.

Illetve ha egy kutyának csonkítják a fülét, farkát, megértem, ha sérülés miatt muszáj, de szebbek nem lesznek így, mint ahogy megszülettek.

2022. febr. 5. 14:29
 15/26 anonim ***** válasza:
69%

En minden kutyat szeretek! Lehet pici vagy nagy, jolnevelt vagy elvetemulten vad ... minden kutya imadni valo!

Ellenben a gazdikhoz nem igy szoktam allni!? :) Kedves gazdik 65-70%-a egy degeneralt barom es kutya nem is kellene neki ... de az o kutyikat is szeretem, csak a gazdikat nem.

2022. febr. 5. 14:47
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg úgy néznek ki, most felnevettem :))) Mintha egy patkány fejét rátették volna egy kutya testére. Undorító az a kutya, nekem se tetszik. De az olyan pitek sem vagy amstaffok amik úgy néznek ki mint a kigyurmázott Jóskapisták. Ezt az utóbbi két fajtát sosem intelligens, értelmiségi emberekkel láttam.
2022. febr. 5. 14:49
 17/26 anonim ***** válasza:
20%
Szerencsetlen kutya nem tehet rola, hogy nez ki ... de csak bele kell nezni a gumicukor szemukbe es meglatod benne az igaz baratsagot. Imadnivalo minden kutya ... kar, hogy ennyire fugg az ember joindulatatol. Szabdon is elhetnenek mint a farkasok vagy a dingok ... de neki szocializalodni kell az emberjez. Ez a kutyasors! Porazon setalni es jolneveltnek lenni mert ez az ember elvarasa.
2022. febr. 5. 14:55
 18/26 anonim ***** válasza:
12%

Visszaterve a kerdes eredetehez: "Melyik az a kutyafajta, amit nem kedvelsz? Miért?"

Egyertelmu valaszom a kozepazsiai juhasz. Miert? Ilyenem van es nagyon sokat koszonhetek a kutyanak, hogy talpon maradjak.

Annyira kedves, annyira hatalmas (a szo valos ertelmeben), annyira bolcs, annyira megfontolt, annyira igazsagos ... persze nehez volt vele az elso 1-2 ev, nekem is fel kellett nonom a feladathoz ... de ahogy a mindennapjainkban elnezem, annyira jo vele lenni. Megtanitott ujra embernek lenni (amugy eleg elvetemult figura voltam).

Szoval szerintem az ilyen osi kutyafajtak, leginkabb a nagytestu pasztorkutyak a legjobbak, akiket csak fel kell tudni nevelni de onnantol, hogy beno a fejuk lagya, maguktol annyira de annyira jo kutyak lesznek, hogy az ember csak pislog.

Buszke vagyok a kutyamra es tenyleg sokat koszonhetek neki ... annyira erzi, hogy milyen allapotban vagyok emnerileg/lelkileg, hogy probal kizokkenteni a negativ hangulatbol amikor arra van szukseg. Eszmeletlen elmeny - imadom a kutyamat :)

2022. febr. 5. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
Na már vártam mikor jelensz meg ömlengeni a kaj-odról. Így legyen ötösöm a lottón.
2022. febr. 5. 15:09
 20/26 anonim ***** válasza:
79%
18. Te nem tudod értelmezni a kérdést??? Pont az volt a kérdés melyik fajtát NEM kedveled... erre te ideírsz egy ömlengést a saját kutyádról.
2022. febr. 5. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!